Pekla směs koření z bylinek na výrobu šunky 75g
Kód: 410021Související produkty
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Lék na delikátní šunku - domácí šunka nikdy nechutnala tak dobře.
Snadné použití – připravte si dokonalý nálev pro nakládání a vstřikování šunky, který zvýrazní její jedinečnou jemnou chuť.
Jeden produkt, mnoho možností zpracování - můžete jej použít k uzení, vaření v páře, nakládání nebo pečení masa.
Skvěle složená směs - obsahuje spoustu koření včetně: jalovce, nového koření, bobkového listu, černého pepře, hřebíčku, koriandru, majoránky a tymiánu, které zajistí vynikající chuť a jedinečné aroma vaší domácí šunky.
Účinně chrání domácí produkty – díky našemu láku si vaše maso zachová nejen krásnou barvu, ale bude i mikrobiologicky stabilní.
Efektivní balení - 75 g nakládací soli vystačí na přípravu až 2 kg šunky.
✔️ Vytvoření vlastního nálevu nebylo nikdy tak snadné!
Stačí promíchat a obsah balení povařit v 1 l vody.
Nakládání masa pomocí našeho nového nálevu je čiré potěšení. Použitím nakládacích solí můžete rychle a snadno připravit lák pro nakládání a injektování šunky, který zvýrazní její jedinečnou chuť, a vaše maso bude mít nejen krásnou barvu, ale bude také mikrobiologicky stabilní.
Takto připravené šunky jsou vhodné k uzení, vaření v páře nebo pečení při nízkých teplotách do 150 °C. Bylinky obsažené ve směsi, včetně jalovce, nového koření, bobkového listu, černého pepře, hřebíčku, koriandru, majoránky a tymiánu, navíc zajistí vynikající chuť a jedinečné aroma domácích produktů. Použitím konzervační soli na jemnou šunku zůstane vaše maso chutně růžové, aromatické a mimořádně chutné! Balení 75 g vystačí na přípravu až 2 kg šunky.
Jak používat:
Obsah balení zalijte 1 litrem vody, provařte a nechte vychladnout. Šunku (nejlépe ve dvou kusech po cca 1 kg) vložte do nádoby s připraveným nakládacím lákem. Pro urychlení procesu konzervování maso vstříkněte na několik míst (cca 60-80 ml nálevu). Nechte 10–14 dní v chladničce, maso každé 2 dny obracejte. Poté pomocí speciálního aplikátoru vložte maso do síťky na maso. Takto připravené šunky jsou vhodné k uzení, vaření v páře nebo pečení při nízkých teplotách do 150 °C. Chcete-li udit, osušte maso po několika hodinách nakládání při pokojové teplotě. Poté uďte při 50-65 °C do hnědé a zlaté barvy, asi 3-4 hodiny. Uzené šunky vařte ve vodě o teplotě 75-80 °C, dokud nedosáhnou 58 °C uvnitř masa.
Složení: nejodová sůl, protispékavá látka: E536, koření (jalovec, nové koření, bobkový list, černý pepř, hřebíček), cukr, bylinky (koriandr, majoránka, tymián), dusičnan draselný, dusitan sodný.
Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku a ořechů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.