Pikantní střívko - 2 ks
Kód: 310700Související produkty
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Novinka na polském trhu - již žádné rovnoměrné potahování šunky, paštik, sýrů, ryb a vegetariánských jídel v koření.
Perfektní pro šunkovar - rouno, na kterém je koření umístěno, se perfektně hodí k 1,5 kg šunkovaru! Střívko však využijete i k přípravě pečených a uzených pokrmů.
Skvělá chuť a vůně celého pokrmu - díky rovnoměrnému rozložení koření na netkané textilii se nemusíte bát, že by váš pokrm byl chuťově nevyrovnaný!
Žádné tašky! - plášť odděluje vsázku od kovových stěn šunkovaru, což umožňuje nepoužívat speciální sáčky.
Výrobek je vhodný pro vaření (do 88°C), pečení a uzení (do 180°C - za předpokladu, že obal přilne k zátěži). Potah by se neměl před použitím namáčet.
Inovativní střívka s kořením - pikantní, je novinkou na polském trhu, poskytující vynikající chuť, atraktivní vzhled a tvar domácích produktů! Použití je extrémně snadné a rychlé. Multifunkční výrobek se ideálně hodí k dušeným pokrmům ze šunkovaru s kapacitou 1,5 kg. Chybějící šunkovar nevadí - střívka jsou vhodná pro samořezání a obalování kořením i další domácí uzeniny (vařené, sušené i syrové zrání), sýry, pečeně, paštiky a ryby - pečené i uzené . Při použití střívka bez použití šunkovaru je nutné zajistit přilnutí střívka s kořením k výrobku - např.: v případě sýra náklad chránit proti pohybu síťkou nebo ve formě na sýr, a v případě masa vložením misky do pečicí formy, síťky na uzeniny nebo pečicí fólie.
Netkaná textilie, na které je koření umístěno, se k přístroji nelepí a má izolační funkci, díky které odpadá nutnost použití speciálních sáčků na šunkovar. Barevné, aromatické koření dokonale a trvale obalí guláš.
Pozor! Výrobek je vhodný pro vaření (do 88°C), pečení a uzení (do 180°C za předpokladu, že obal přilne k zátěži). Potah by se neměl před použitím namáčet.
Návod k použití se šunkovarem:
1. Maso zabalte do střívka - posypem směrem k jídlu (což umožní přenos koření) a světlou stranou netkané textilie ven.
2. Vložte do šunkovaru a vařte podle návodu přiloženého k přístroji.
3. Po tepelné úpravě šunkovar rychle zchladíme a misku v obalu vyjmeme.
4. Jemně sloupněte rouno (koření zůstane na mase). Dobrou chuť!
*u roztříštěných dávek nejprve vložte obal do zařízení a poté zabalte náplň.
Pozor!
Vaření ve střívku se neliší od běžného vaření v šunkovaru. Jen se ujistěte, že teplota VAŘENÍ je MAXIMÁLNĚ 88°C! Po uvaření je třeba nechat šunkovar vychladnout. Před vyjmutím várku vložíme na chvíli zpět do horké vody – pokrm se tak snáze dostane z vnitřku šunkovaru. Pozor! Z hotového pokrmu odstraňte netkanou textilii, na povrchu pokrmu tak zůstane pouze koření.
Návod k použití bez šunkovaru:
Při přípravě pokrmu v pekáči vyložte pekáč střívkem, kořením nahoru, poté vložte náplň do formy a pečte podle použitého receptu. Používáte-li střívka s kořením k obalování sýrů nebo uzenin - chraňte náklad proti pohybu síťkou na uzeniny. Při přípravě pokrmů v troubě můžete pokrmy zabalit i do alobalu vhodného na pečení. Pamatujte, že teplota pečení nebo uzení by neměla přesáhnout 180°C!
Balení obsahuje 2 střívka vhodná pro šunkovar o obsahu 1,5 kg.
Spotřebujte do: datum na zadní straně obalu.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Složení: koření v různém poměru 76,9 % (černý pepř, koriandr, cibule, česnek, červená paprika, chilli, nové koření, kmín), modifikovaný škrob, zvlhčovadlo: glycerin, zahušťovadlo: sodná sůl karboxymethylcelulózy.
Může obsahovat hořčici.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Střeva a síťky |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.