Směs bylin a koření pro marinování ryb 120g
Kód: 410013![Pošta od 75 Kč](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.ziner.cz/user/banners/2.png?659f93d6)
![Proklientský přístup](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.ziner.cz/user/banners/3.png?659f942e)
![Široký výběr](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.ziner.cz/user/banners/4.png?659f9467)
Související produkty
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Rybí marináda - směs bylinek a koření používaná k přípravě solné marinády, která uchovává a dodává vynikající chuť uvolněnou při uzení, pečení nebo grilování ryb.
Recept na uzené ryby
Ingredience: 1,5 kg ryby (4 malí pstruzi nebo 1 velký kapr),
2 l studené vody,
1 balení rybí marinády se směsí bylinek a koření.
Postup: Přidejte balíček Fish Marinade do studené vody pro přípravu láku. Vše důkladně promícháme. Ryby omyjte, odstraňte žábry a vložte je do nálevu. Odložte na cca 10 hodin do lednice nebo jiného chladného místa, jehož teplota nepřesáhne 8°C. Po uplynutí této doby ryby vyjměte a důkladně je osušte (to způsobí, že se ryby budou spíše udit než vařit). Rybu můžete nechat uschnout na teplém místě nebo použít sušičku potravin. Po usušení kůže ryb oschne a lehce ztuhnou - to je okamžik, kdy je můžete umístit do udírny a udit při teplotě 60 - 70°C asi 40 minut. Ovocné hranolky, například třešňové dřevo, jsou ideální pro uzení ryb. Pro zvýraznění chuti při sušení doporučujeme vrchní část ryby posypat směsí bylinek a koření: "Pikantní na ryby".
Složení:
Nejodizovaná sůl, směs bylinek a koření (granulovaný česnek, černý pepř, majoránka, muškátový oříšek, feferonka), dusičnan draselný.
Pozor!!
Skladujte na suchém, chladném a zastíněném místě.
Výrobek může obsahovat stopy hořčice, celeru, sóji, sezamu, lepku a ořechů.
Spotřebujte nejlépe do konce: datum spotřeby a číslo šarže na obalu.
Velikost balení:
délka 12 cm
šířka cca 2 cm
výška 16 cm.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koření a omáčky |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.