Nerezový hák na uzení ryb trojitý 1 ks

Kód: 311302
61 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
24.6.2024

Objevte chuť lahodných domácích uzených ryb. Připravte je jednoduše v udírně – pomocí trojitých nerezových háčků. Jejich design obohacený o tři vhodně profilované hroty vám umožní pohodlně a bezpečně umístit rybu uvnitř udírny i později - při skladování v kuchyni nebo spíži.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis výrobku

Pohodlné uzení - díky trojháčkům můžete ryby pohodlně udit v udírnách. Díky volnému přístupu kouře k celému povrchu ryby máte zaručené rovnoměrné uzení pokrmů.
Speciálně pro ryby - promyšlený design háčků a tři vhodně profilované hroty na nich ryby drží mnohem lépe než na tradičních háčcích.
Solidní zpracování - háčky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, takže zůstávají velmi užitečné po dlouhou dobu. Tato ocel je odolná vůči vysokým teplotám, určená pro styk s potravinami a nerezaví.
aukce je za jeden kus háčku
Objevte chuť lahodných domácích uzených ryb. Připravte je jednoduše v udírně – pomocí trojitých nerezových háčků. Jejich design obohacený o tři vhodně profilované hroty vám umožní pohodlně a bezpečně umístit rybu uvnitř udírny i později - při skladování v kuchyni nebo spíži.

Díky vysoce kvalitní nerezové oceli 304, ze které jsou háčky vyrobeny, jsou velmi užitečné po dlouhou dobu.
Díky specializovanému designu se třemi uspořádanými hroty ryba drží na háčku mnohem lépe ve srovnání s tradičními modely. Použití háčku je velmi jednoduché. Stačí zasunout bok se třemi hroty do páteře ryby a dva hroty ve tvaru „V“ roztáhnou boky ryby, díky čemuž bude dokonale vyuzená jak zvenku, tak zevnitř.

Doplňkové parametry

Kategorie: Háky na uzení
Hmotnost: 0.02 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: