Uzenářské protejnové střívko 55mm 5m béžové

Kód: 70783144
79 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
13.12.2024

K zavaření a uzení - proteinový obal na klobásu se bude dobře používat při přípravě pečených, spařených a teplých, teplých i studených uzených domácích produktů.

Na různé druhy uzenin - střívko vám umožní připravit lahodné uzeniny jako Żywiecka, Krakovská a Šunková klobása, ale i uzeniny dlouho zrající.

Jednoduché použití – střívka se extrémně snadno používá, stačí jej před plněním namočit na 15 minut do solného roztoku, poté jej těsně naplnit nákladem, zavázat a zpracovat.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis výrobku

K zavaření a uzení - proteinový obal na klobásu se bude dobře používat při přípravě pečených, spařených a teplých, teplých i studených uzených domácích produktů.

Na různé druhy uzenin - střívko vám umožní připravit lahodné uzeniny jako Żywiecka, Krakovská a Šunková klobása, ale i uzeniny dlouho zrající.

Jednoduché použití – střívka se extrémně snadno používá, stačí jej před plněním namočit na 15 minut do solného roztoku, poté jej těsně naplnit nákladem, zavázat a zpracovat.

Je certifikován Národním hygienickým ústavem - výrobek testovaný a schválený pro styk s potravinami, včetně potravin podrobených tepelné úpravě při vysokých teplotách.

Detailní údaje - plášť je tepelně odolný do 100°C.

Plášť je dostupný v bezbarvé barvě v sekcích po 5 metrech o průměru 55 mm. Vysoce kvalitní střívka na uzeniny, bílkovina živočišného původu - získaná z hovězích řízků.

Plášť schválený pro styk s potravinami umožňuje vaření v max. teplota 75°C, uzení 90°C a úprava studeným kouřem v max. teplota 40 °C.
S jeho pomocí snadno a bez námahy připravíte domácí uzeniny a dušené a uzené klobásy, jako jsou Żywiecka, Krakovská a Šunkové klobásy. Střívko dobře poslouží i na přípravu dlouho zrajícího uzenin.

Pozor! Před plněním je třeba střívko namočit na 15 minut při 20 ± 5°C do 10-15% solného roztoku (1/2 šálku na 1 l vody).
Pevně ​​naplněné střívko je nutné svázat a ošetřit podle druhu uzeniny.

Doplňkové parametry

Kategorie: Střeva a síťky
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: