Skopová střeva 24/26 na pásce 15m
Kód: 103017882Detailní popis produktu
Popis výrobku
Ovčí střeva 24/26 15m na pásku na klobásy, párky přímo od výrobce JELUX Polska
Přírodní ovčí střeva v ráži 24/26 ex v krátkých řezech připravená speciálně pro zákazníka na doma, super snadná, výroba navlékáním proužků.
Takto připravená přírodní střeva umožňují zákazníkovi bez problémů nasadit střevo na nálevku plničky.
Jedno balení slaných jelit o množství 15 metrů obsahuje cca 5 kusů proužků balených v síťce.
Jsou ideální pro výrobu domácích produktů. Určeno na klobásy Podwawelska, obyčejné, slezské, venkovské atd. Perfektní na klobásy uzené, spařené, vařené a zrající, přímo od výrobce JELUX Polska.
Výhody použití produktu na proužku:
zjednodušený postup aplikace trychtýře
100% využití přírodního střeva
úspora času v procesu výroby masa
PŘÍPRAVA PISTOLE PŘED NAPLNĚNÍM NÁPLNÍ:
Před použitím vyjměte střevo ze síťky, ale nesnímejte je z popruhu.
Důkladně opláchněte pod tekoucí slanou vodou, vně a středem proužku, poté namočte střeva na proužku asi na dvě hodiny do vody o teplotě nepřesahující 35 stupňů C.
Po této době by se mělo přirozené střevo volně pohybovat na proužku, na kterém je umístěno.
V dalším kroku nasadíme konec proužku spolu se střevem na nálevku plničky s patřičným fi odpovídajícím ráži přírodního střeva a jednou rukou posuneme směrem k plničce, proužek vyjmeme/vytáhneme. Střevo umístěné na nálevce se na konci zaváže a můžeme přistoupit k nádivce.
USKLADNĚNÍ STŘEV PO OTEVŘENÍ:
Vypláchnutá střeva by se měla osušit papírovou utěrkou a poté smíchat s velkým množstvím soli a dát do sklenice, těsně uzavřené. V této formě mohou být střeva skladována až 2 roky.
JELUX POLSKA byla mnohokrát oceněna vyznamenáními a mezinárodními certifikáty, což potvrzuje, že naše výrobky patří k nejatraktivnějším na trhu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Střeva a síťky |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
plnění
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.