Tekuté kouřové aroma ořech 500ml

Kód: 170906410
302 Kč
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
15.10.2024

Tekutý kouř je skvělou alternativou pro každého kuchaře - profesionála i amatéra, který chce vytvářet pokrmy s vůní uzeného masa.

 Nejlepší je přidat do marinády (150 ml na 10 litrů marinády) nebo nanést štětcem na maso před vařením/pečením/uzením)

 

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis výrobku

Tekutý kouř je skvělou alternativou pro každého kuchaře - profesionála i amatéra, který chce vytvářet pokrmy s vůní uzeného masa.

Kouř se používá nejen k moření, ale také jako:

koření BBQ omáčka,
vinaigretty, dresinky,
na grilovaná masa, ryby (uzený losos na sushi),
na posypání salátů,
vytvářet koktejly a nápoje,
na sladkosti (kouřovník),
pro vegetariány k vytvoření např. vege lilku slaninou nebo houbami.

Jak používat kouřový kouř:

Pro namáčení masa nebo ryb: připravené suroviny se vloží do marinády (solného nálevu) s přídavkem tekutého kouře v dávce 1 - 2% (100-150 ml na 10 litrů marinády), udržované v souladu s technologickým postupem .
Nebo aplikujte kouř štětcem na maso nebo ryby před uzením, vařením nebo pečením.
K namáčení slaniny, střívka klobás a ke změkčení kůže - připravená slanina, střívka nebo kůže se vkládají do připravené vody nebo láku s přídavkem kouře v dávce 1 litr na 60-80 litrů vody nebo marinády, dodrženo pro technologické proces.
Pro vstřikování - přidejte 1-2% kouře do nálevu nebo marinády

Nejlepší je přidat do marinády (150 ml na 10 litrů marinády) nebo nanést štětcem na maso před vařením/pečením/uzením)

Specifikace produktu: Získává se suchou destilací dřeva. Proces spalování dřeva s vyloučením vzduchu se nazývá pyrolýza dřeva.

Při pyrolýze vznikají kromě uhlíku plynné látky, které kondenzují ve vodě. Kondenzáty lze rozdělit na dehtovou a vodní fázi. Dehtovitá fáze není vhodná pro použití při zpracování potravin a je vyřazena. A právě v této fázi jsou eliminovány všechny potenciálně škodlivé prvky, které jsou přítomny v kouři, při tradičním kouření.

Studie prokázaly, že přírodní tekuté kouře mají antioxidační a bakteriostatické vlastnosti. Chuťově se jídlo vyrobené s jejich použitím neliší od těch vyrobených v klasické udírně.

Tekuté kouře se používají k tomu, aby potravinám dodaly uzenou chuť a vůni, mají barvicí vlastnosti a dodávají potravinám texturu vhodnou pro proces uzení. Neobsahují syntetická barviva.

Systém managementu kvality je certifikován pro shodu s ISO 9001:2015

Složení: kouřové aroma na bázi kvalitní pitné vody, produkty spalování olšových třísek.

Způsob skladování: Skladovatelnost produktu je dva roky při skladování v chladu: 5 - 25°C. Zmrazování výrobku nepoškozuje. Led uvnitř obalu může způsobit delaminaci produktu.

POZOR! Při požití vyvolejte zvracení a vyhledejte lékařskou pomoc. V případě kontaktu s očima důkladně vypláchněte vodou.

Doplňkové parametry

Kategorie: Grilování
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: