Tenderizér změkčovač masa ruční

Kód: 311402
156 Kč
Na objednávku
Můžeme doručit do:
8.8.2024

Milujete dokonale připravené šťavnaté steaky? Chcete, aby vaše vařená, pečená a grilovaná masa byla křehká a delikátní a jejich chuť zvýrazněna použitým kořením a marinádami? Vyberte si náš tenderizér na maso - nenahraditelné zařízení v kuchyni i při přípravě grilovaných pokrmů. Použití tenderizéru je extrémně jednoduché a zároveň bezpečné. Kovové čepele o délce 2,8 cm ukryté v plastovém pouzdře se vysouvají z přístroje pouze při přitlačení k masu. Díky tomu se nemusíte bát nechtěného zranění! Proč se doporučuje maso propichovat? Zaprvé – tento postup umožňuje zkrátit vaření, smažení a grilování až o 50 %! Za druhé - umožňuje lepší vstřebávání marinád a koření. Vláknité maso změkne a pokrmy budou křehčí a šťavnatější. Propíchnutí masa také zabrání tomu, aby se celý pokrm při pečení srazil!

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis výrobku

Užitečný ve vaší kuchyni - tenderizér je ideální pro přípravu šťavnatých steaků.
Křehké a jemné maso - díky použití tenderizéru potěší vaše pokrmy svou chutí díky lepší absorpci marinád a koření.
Zkracuje dobu vaření, smažení a grilování – přípravou napichovaného masa zkrátíte dobu jeho přípravy až o 50 %!
Ergonomický tvar - umožňuje propíchnutí masa bez použití velké síly.
Bezpečné použití - 2,8 cm dlouhé kovové čepele se vysunou z přístroje až po přitlačení k potravině!

Milujete dokonale připravené šťavnaté steaky? Chcete, aby vaše vařená, pečená a grilovaná masa byla křehká a delikátní a jejich chuť zvýrazněna použitým kořením a marinádami? Vyberte si náš tenderizér na maso - nenahraditelné zařízení v kuchyni i při přípravě grilovaných pokrmů. Použití tenderizéru je extrémně jednoduché a zároveň bezpečné. Kovové čepele o délce 2,8 cm ukryté v plastovém pouzdře se vysouvají z přístroje pouze při přitlačení k masu. Díky tomu se nemusíte bát nechtěného zranění! Proč se doporučuje maso propichovat? Zaprvé – tento postup umožňuje zkrátit vaření, smažení a grilování až o 50 %! Za druhé - umožňuje lepší vstřebávání marinád a koření. Vláknité maso změkne a pokrmy budou křehčí a šťavnatější. Propíchnutí masa také zabrání tomu, aby se celý pokrm při pečení srazil!

Doplňkové parametry

Kategorie: Doplňky a příslušenství
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: