Domácí klobásové koření na pepři a česneku 50g
Kód: 194411959


Související produkty

Zařízení pro malé provozy masného průmyslu, do kuchyní, barů i pro agroturistiku. Mísí mleté maso s dalšími přísadami, jako je koření pro přidání nádivky do uzenin.

Tekutý dým je ideální alternativou k tradičnímu uzení. Dodá pokrmům výraznou uzenou chuť a vůni – bez kouře, bez udírny. Vhodný pro maso, ryby, omáčky, saláty i vegetariánské...

Prémiový kečup WANTED SAUCE s extra vysokým obsahem rajčat a poctivou chutí bez umělých sladidel a barviv.

Dokonalé spojení sladkého medu a jemně pikantní hořčice potěší každého labužníka.

Pořádná BBQ omáčka, tak jak ji máte rádi. Má příjemně kouřovou chuť a vyváženou sladkost. Bez umělých sladidel a barviv.

Oblíbená omáčka v orientálním stylu se šťavnatým ananasem a pečlivě vybraným kořením je vhodná k masu, sýru i zelenině. Bez umělých sladidel a barviv.

Naše vyladěná salsa mexicana je přímo stvořena pro všechny milovníky pálivých omáček. Vyzkoušejte ji nejen k nachos.
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Uzeninový mix značky "Jelux" - přírodní ingredience bez přidané soli a cukru, který Vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro Vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle hodí k vepřovému masu.
- 50 g této směsi vám umožní připravit cca 5 kg klobás.
- Složení: hrubě mletý česnek, černý pepř, bílý pepř, zelený pepř, hořčičné zrno, majoránka, .
Skladujte na suchém a stinném místě.
Směs neobsahuje sůl a glutaman sodný.
Recept na značkovou klobásu "Jelux"
Potřebné suroviny: vepřová plec, nakládací sůl 17 g na 1 kg masa, koření na firemní klobásu "Jelux" 10 g na 1 kg masa, vepřová jelita 28/30 2m na kg masa
Postup přípravy: Maso nakrájíme na kostky 2x2 cm, důkladně promícháme s nakládacím solí a necháme 24 hodin na chladném místě. Poté přidejte směs koření a důkladně promíchejte.
Střeva dvakrát propláchneme a necháme 3 hodiny máčet ve vodě o teplotě asi 35 °C. Mezitím si na struhadle nebo 13mm sítku umelte maso. Po rozemletí nádivku prohněteme, aby získala patřičnou lepivost, necháme 1-2 hodiny.
Naplněná střeva nechte 1-2 hodiny sušit. Udírnu zahřejte na 50-60 °C a klobásu uďte asi 3-4 hodiny. - dokud nezískáte správnou barvu.
Po vyndání z udírny ji vaříme v páře při teplotě 75-80°C po dobu 15-20 minut
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
EAN: | 5905261001467 |

Vepřová střeva 26/28 mm na pásce – ideální pro rychlé a snadné narážení domácích klobás. Balení 20 m, kalibrovaná, pružná a odolná.

Přírodní vepřová střeva Premium 26/28 – kalibrovaná, pružná a odolná, ideální pro domácí výrobu uzených i vařených klobás. Balení 20 metrů.

Vepřová střeva 28/30 na pásce (30 m) od Jelux jsou ideální pro domácí výrobu klobás. Snadná příprava a použití, perfektní pro wawelský párek, běžné, slezské i venkovské klobásy....


Tradiční sušený vepřový měchýř – přírodní obal pro výrobu tlačenky, paštiky a zrajících uzenin. Kapacita až 2,5 - 3 kg.

Tradiční sušený vepřový měchýř – přírodní obal pro výrobu tlačenky, paštiky a zrajících uzenin. Kapacita až 2,5 kg.

Přírodní vepřová střeva 28/30 mm o délce 20 m navlečená na pásku pro snadné použití. Ideální pro klobásy – podwawelské, selskou, šunkovou apod.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.