Eletrická udírna s časovačem UWDT-70 V1.4
Kód: 174935320Související produkty
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Představujeme vylepšený model udírny UWDT-70 V1.4, který přináší konstrukční inovace v podobě kvalitnějších komponentů použitých při výrobě. Novinkou je také možnost instalace koleček místo tradičních nožiček a nožky jsou umístěny na pogumovaných podložkách. K tomu přidáváme nový design misky pro odkapávání šťáv a tuků.
Pro tento typ udírny doporučujeme štěpky frakce 02.
Objem 70 litrů, pozic na zavěšení 10 kg uzenin, připraveno k přímé spotřebě.
Toto unikátní zařízení umožňuje provádět uzení studeným kouřem* (je nutno dokoupit adaptér pro studené uzení) i teplé uzení s jednoduchou obsluhou a vždy dosahujete profesionálních výsledků s vynikající chutí uzených mas, ryb nebo sýrů. Elektronický ovládací panel umožňuje přesnou regulaci teploty až do maximálního rozsahu 120 °C, což zajišťuje nízké provozní náklady. Udírna má kapacitu 70 litrů a nabízí šest úrovní až pro 10 kg masa nebo uzeného jídla. Borniak vyniká svou účinností a energetickou úsporností díky speciální technologii izolace stěn se silikonovým těsněním a magnetickým uzávěrem.
Vnitřek je vyroben z nerezové oceli schválený pro styk s nádobím.
Miska na odkapávání tuku a misky na sběr vody a popela vyrobené z nerezové oceli nabízí snadné čištění.
Komín slouží k regulaci hustoty kouře, kterou si přizpůsobíte vašim potřebám.
Konstantní, optimální produkce kouře po dobu až 8 hodin bez doplňování štěpky a ohřevu s nízkými provozními náklady.
Čtyři výškově stavitelné nohy (volitelně k dispozici možno dokoupit průmyslová kola).
Přednosti udírny BORNIAK UWDT-70
- kapacita: 10 kg uzenin / 6 kg klobás / 6 kg ryb
- má 6 úrovní pro zavěšení uzenin
- maximální teplota 120*C
- snadné, intuitivní ovládání
- vnější povrch: aluzinek
- vnitřní povrch: nerezový plech
*Adaptér pro studený kouř se prodává samostatně.
Součástí udírny:
1 rošt
10 háčků
3 tyče na zavěšení
2 nerezové misky na vodu a popel
1 nerezový deflektor
3 kg štěpky
Udírna je ideální pro začátečníky a profesionály
Sýr, ryby, maso nebo zelenina, rodinný oběd nebo večeře – Udírna Borniak dělá z uzení potěšení pro každého, vždy a všude.
Produkce kouře:
Celý proces spočívá ve stisknutí tlačítka, díky našemu generátoru kouře. Tento generátor funguje tak, že doutnají dřevěné třísky a vytváří kouř. Správné spalování dřeva je klíčové pro úspěšné uzení, a toho jsme dosáhli plně automatizovaným způsobem. Spalování probíhá automaticky, dřevo se postupně přidává do topidla a hoří.
Topení: Zařízení získává teplotu pomocí spirály a deflektru díky které je rozložení teploty v udírně velmi rovnoměrné.
Teplota: Zařízení je vybaveno elektronickým ovladačem, který umožňuje nastavit teplotu a ČAS
Odkapávač: Přepážka se speciálně tvarovanými otvory odděluje pracovní prostor od prostoru pro uzení - díky tomu nestékají tuky a šťávy na topná tělesa ani doutnající štěpky na uzení.
Regulace kouře: komín má vestavěnou klapku, která umožňuje regulaci kouře. Díky tomu můžete přizpůsobit ideální podmínky uzení svému receptu.
Magnetické zámky: Dveře udírny s vylepšenou izolací jsou vybaveny magnetickým zámkem
Nastavitelné nohy: Silné profesionální nastavitelné nohy s protiskluzovou gumou
Generátor kouře: Celý proces vytváření kouře spočívá ve stisknutí tlačítka.
Volitelné příslušenství (není obsahem dodávky)
Studený kouř: Adaptér na uzení za studena umožňuje udit při nízkých teplotách. (min. 1-2oC vyšší než atmosférický)
Kolečka: Pro snažší manipulaci (v případě, že udírnu často přesouváte) je možno dokoupit kolečka.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Udírny kovové |
---|---|
Hmotnost: | 40 kg |
Objem: | 70 L |
Hmotnost: | 25 kg |
Příkon: | 615 W |
Vnější rozměr s generátorem: | (H x Š x V) 40x63x100 cm |
Napětí: | 230 V |
Provozní teplota: | 0-120 °C |
Průměr komínu: | 80 mm |
Maximální zatížení: | 10 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Příprava pokrmů uzením ve své nejlepší podobě
Jsme polským výrobcem vysoce kvalitních udírenských zařízení. Za námi stojí zkušenosti, znalosti a vášeň. Naše uspokojení zákazníků hovoří za vše.
Během let jsme prošli dlouhou cestu - od malé technologické dílny k moderní firmě, která je nyní lídrem v prodeji a distribuci udírenských zařízení. Současně s hrdostí zdůrazňujeme, že jsme nikdy neztratili kurz, který jsme si vytyčili.
Vždy jsme tvrdili, že co se týče chuti a zdraví, tradiční metody uzení jsou nepřekonatelné. To však neznamená, že samotná zařízení nelze vylepšit - v tomto směru jsme dosáhli velkých úspěchů. Neustále rozšiřujeme nabídku a zvyšujeme kvalitu našich produktů a služeb.
To vše přispívá k neustálému růstu našeho zákaznického okruhu - mezi našimi zákazníky najdete vášnivé rybáře a lovce, zahrádkáře a majitele venkovských rekreačních areálů. Směřujeme také k filozofii Slow Food a milovníkům amerického barbecue.
Jedním slovem - všechny, kteří si váží zdravého jídla a domácích metod jeho výroby.
Naši zákazníci a firmy, se kterými spolupracujeme, jsou roztroušeni po celé Evropě i mimo ni. Neustále rozšiřujeme distribuční místa našich produktů a jsme otevření spolupráci.
Cítíme se být součástí většího hnutí - uvědomělého návratu k tradičním metodám výroby potravin, a s naším komunitou sdílíme recepty a znalosti, které máme."