Směs koření na uzené maso 50g
Kód: 223247307


Související produkty

Dokonalé spojení sladkého medu a jemně pikantní hořčice potěší každého labužníka.

Pořádná BBQ omáčka, tak jak ji máte rádi. Má příjemně kouřovou chuť a vyváženou sladkost. Bez umělých sladidel a barviv.

Ikonická americká omáčka, která dodá šmrnc hotdogům a hamburgerům. Vyrobeno výhradně z křupavých "nakládaček"

Oblíbená omáčka v orientálním stylu se šťavnatým ananasem a pečlivě vybraným kořením je vhodná k masu, sýru i zelenině. Bez umělých sladidel a barviv.
Detailní popis produktu
Zbojnická směs koření na uzené maso - přírodní ingredience bez přidané soli a cukru, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele.
Směs se skvěle hodí k masu z vepřové plece.
- 7 g této směsi vám umožní připravit přibližně 1 kg uzeného masa.
- Doporučujeme síťku na maso 12
- Složení: černý pepř, česnek, majoránka.
Skladujte na suchém a stinném místě.
Směs neobsahuje sůl a glutaman sodný.
Výrobek může obsahovat: obiloviny obsahující lepek, hořčici, celer, sezam, oxid siřičitý.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
EAN: | 5905261001702 |

Přírodní vepřové střeva pro výrobu domácích klobás. Snadné použití a dlouhá trvanlivost. Ideální pro uzené, vařené, dušené a zrající klobásy.

Přírodní vepřová střeva Premium 26/28 – kalibrovaná, pružná a odolná, ideální pro domácí výrobu uzených i vařených klobás. Balení 20 metrů.

Přírodní vepřová střeva 28/30 mm o délce 20 m navlečená na pásku pro snadné použití. Ideální pro klobásy – podwawelské, selskou, šunkovou apod.

Tradiční sušený vepřový měchýř – přírodní obal pro výrobu tlačenky, paštiky a zrajících uzenin. Kapacita až 2,5 - 3 kg.

Vepřová střeva 26/28 mm na pásce – ideální pro rychlé a snadné narážení domácích klobás. Balení 20 m, kalibrovaná, pružná a odolná.

Tradiční sušený vepřový měchýř – přírodní obal pro výrobu tlačenky, paštiky a zrajících uzenin. Kapacita až 2,5 kg.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.