Koření na klobásy "dřevorubec" 100g
Kód: 217017166


Související produkty
Zařízení pro malé provozy masného průmyslu, do kuchyní, barů i pro agroturistiku. Mísí mleté maso s dalšími přísadami, jako je koření pro přidání nádivky do uzenin.
Představujeme praktický, inovativní a snadno použitelný injektor, který vám umožní profesionálně vstřikovat do masa a uzeniny s okurkami a marinádami v soukromí vašeho domova!...
Dokonalé spojení sladkého medu a jemně pikantní hořčice potěší každého labužníka.
Lahodná osvěžující omáčka přináší oblíbenou chuť šťavnatých brusinek, která nesmí chybět na grilovačce nebo k tradiční české svíčkové.
Vydejte se s námi na dobrodružnou cestu Divokým západem. Atraktivní dárkové balení WANTED® ukrývá 8 vyhlášených grilovacích omáček, které potěší každého milovníka...
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Směs koření na klobásu "Dřevorubec" podle receptu Marcina Kostrzewského
Směs obsahuje pouze přírodní složky bez přídavku soli a cukru či jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám umožní připravit lahodnou, aromatickou a zdravou klobásu pro celou rodinu a přátele. Směs se skvěle hodí ke slanině a libové pleci.
100 g směsi vám umožní připravit cca 10 kg klobásy Drwala.
Složení: medvědí česnek, česneková krupice, krupice černého pepře
Skladujte na suchém a stinném místě.
Směs neobsahuje sůl a glutaman sodný.
Koření dřevorubec od Marcina Kostrzewského
Recept na klobásu "Drwala".
Potřebné suroviny: slanina a libová plec v poměru 1 ku 2, koření na Dřevorubec 8-10 g na 1 kg masa, nakládací sůl 18 g na 1 kg masa, vepřová jelita 28/30 2m na 1 kg masa.
Postup přípravy: Maso nakrájíme na kostky 2x2 cm, smícháme s kypřicí solí a dáme na 24 hodin na chladné místo. Poté přidejte směs koření a důkladně promíchejte. Střeva 2x propláchneme a necháme minimálně 3 hodiny máčet ve vodě o teplotě do 35 °C.
Mezitím si umeleme maso na struhadle nebo sítu 13 mm. Po rozemletí přidejte 30-40 ml ledové vody a hněťte, dokud nedosáhnete odpovídající lepivosti, nechte 1-2 hodiny. Po naplnění střev zavěste klobásu, aby sušila asi 2 hodiny. Udírnu zahřejte na 50-60°C a klobásu uďte asi 3-4 hodiny. - dokud nezískáte správnou barvu. Uzeninu po vyndání z udírny vaříme v páře při teplotě 70-75°C po dobu 15-20 minut.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Směsi koření |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.05 kg |
| EAN: | 5905261001689 |
Přírodní vepřová střeva od JELUX jsou ideální pro domácí výrobu klobás, jako jsou wawelská, slezská nebo venkovská. Perfektní pro uzené, dušené a vyzrálé masné výrobky, zaručují...
Vepřová střeva 28/30 na pásce (30 m) od Jelux jsou ideální pro domácí výrobu klobás. Snadná příprava a použití, perfektní pro wawelský párek, běžné, slezské i venkovské klobásy....
Tradiční sušený vepřový měchýř – přírodní obal pro výrobu tlačenky, paštiky a zrajících uzenin. Kapacita až 2,5 - 3 kg.
Kalibrovaná vepřová střeva 28/30 Premium – ideální pro domácí uzeniny. Vysoká pružnost, minimální délka 3 m
Vepřová střeva 28/30 10m na obyčejné, slezské, venkovské klobásy atd. Perfektní pro výrobu uzeného, opařeného, vařeného a zrajícího masa přímo od výrobce Jelux
Vepřová střeva 26/28 mm na pásce – ideální pro rychlé a snadné narážení domácích klobás. Balení 20 m, kalibrovaná, pružná a odolná.
Přírodní vepřové střeva pro výrobu domácích klobás. Snadné použití a dlouhá trvanlivost. Ideální pro uzené, vařené, dušené a zrající klobásy.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)