Koření na klobásy "dřevorubec" 100g
Kód: 217017166


Související produkty

Zařízení pro malé provozy masného průmyslu, do kuchyní, barů i pro agroturistiku. Mísí mleté maso s dalšími přísadami, jako je koření pro přidání nádivky do uzenin.

Představujeme praktický, inovativní a snadno použitelný injektor, který vám umožní profesionálně vstřikovat do masa a uzeniny s okurkami a marinádami v soukromí vašeho domova!...

Dokonalé spojení sladkého medu a jemně pikantní hořčice potěší každého labužníka.

Tekutý dým z olšového dřeva – přírodní řešení pro dodání uzeného aroma bez udírny. Ideální do marinád, BBQ omáček, salátů i vege receptů.

Lahodná osvěžující omáčka přináší oblíbenou chuť šťavnatých brusinek, která nesmí chybět na grilovačce nebo k tradiční české svíčkové.

Tekutý dým je ideální alternativou k tradičnímu uzení. Dodá pokrmům výraznou uzenou chuť a vůni – bez kouře, bez udírny. Vhodný pro maso, ryby, omáčky, saláty i vegetariánské...

Dokonalé spojení sladkého medu a jemně pikantní hořčice potěší každého labužníka.

Prémiový kečup WANTED SAUCE s extra vysokým obsahem rajčat a poctivou chutí bez umělých sladidel a barviv.
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Směs koření na klobásu "Dřevorubec" podle receptu Marcina Kostrzewského
Směs obsahuje pouze přírodní složky bez přídavku soli a cukru či jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám umožní připravit lahodnou, aromatickou a zdravou klobásu pro celou rodinu a přátele. Směs se skvěle hodí ke slanině a libové pleci.
100 g směsi vám umožní připravit cca 10 kg klobásy Drwala.
Složení: medvědí česnek, česneková krupice, krupice černého pepře
Skladujte na suchém a stinném místě.
Směs neobsahuje sůl a glutaman sodný.
Koření dřevorubec od Marcina Kostrzewského
Recept na klobásu "Drwala".
Potřebné suroviny: slanina a libová plec v poměru 1 ku 2, koření na Dřevorubec 8-10 g na 1 kg masa, nakládací sůl 18 g na 1 kg masa, vepřová jelita 28/30 2m na 1 kg masa.
Postup přípravy: Maso nakrájíme na kostky 2x2 cm, smícháme s kypřicí solí a dáme na 24 hodin na chladné místo. Poté přidejte směs koření a důkladně promíchejte. Střeva 2x propláchneme a necháme minimálně 3 hodiny máčet ve vodě o teplotě do 35 °C.
Mezitím si umeleme maso na struhadle nebo sítu 13 mm. Po rozemletí přidejte 30-40 ml ledové vody a hněťte, dokud nedosáhnete odpovídající lepivosti, nechte 1-2 hodiny. Po naplnění střev zavěste klobásu, aby sušila asi 2 hodiny. Udírnu zahřejte na 50-60°C a klobásu uďte asi 3-4 hodiny. - dokud nezískáte správnou barvu. Uzeninu po vyndání z udírny vaříme v páře při teplotě 70-75°C po dobu 15-20 minut.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
EAN: | 5905261001689 |

Vepřová střeva 26/28 mm na pásce – ideální pro rychlé a snadné narážení domácích klobás. Balení 20 m, kalibrovaná, pružná a odolná.

Přírodní vepřová střeva od JELUX jsou ideální pro domácí výrobu klobás, jako jsou wawelská, slezská nebo venkovská. Perfektní pro uzené, dušené a vyzrálé masné výrobky, zaručují...

Přírodní vepřová střeva 28/30 mm o délce 20 m navlečená na pásku pro snadné použití. Ideální pro klobásy – podwawelské, selskou, šunkovou apod.

Kalibrovaná vepřová střeva 28/30 Premium – ideální pro domácí uzeniny. Vysoká pružnost, minimální délka 3 m

Tradiční sušený vepřový měchýř – přírodní obal pro výrobu tlačenky, paštiky a zrajících uzenin. Kapacita až 2,5 - 3 kg.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.