Nerezová elektrická udírna s časovačem UWDT-150V 1.4
Kód: 174935322Související produkty
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Představujeme udírnu Borniak - vašeho společníka pro uzení.
Zvýšit úroveň vašeho kulinářského dobrodružství je nyní možné díky udírně Borniak – mistrnému udícímu zařízení, kde se umění snoubí s pohodlím. Udit pokrmy jako zkušený kuchař, přímo v pohodlí vaší zahrady. Díky jednoduchosti ovládání a vynikající kvalitě jsou udírny Borniak nerozlučným společníkem každého nadšence uzení.
Vlastnosti udírny 150 TIMER
Universální udírna nabízí možnost studeného i teplého uzení a poskytuje jedinečnou chuť uzenin. (Poznámka: Studené uzení vyžaduje použití nástavce na studené uzení, který se dokupuje samostatně)
Ovládací panel TIMER poskytuje komplexní kontrolu nad procesem uzení a umožňuje pohodlné ovládání teploty, generátoru a vysoušeče. Navíc umožňuje nastavit provozní doby jednotlivých funkcí, což zaručuje dosažení nejvyšší kvality výsledků.
Preciznost řídící jednotky a elektronickému termostatu je zajišťena regulace teploty až do 120°C a jeho snadné nastavení pomocí knoflíku umožňuje snadné a intuitivní ovládání.
Kapacita 150 litrů, dostupná v šesti úrovních, umožňuje uzení až 20 kg masa, 14 kg uzenin nebo ryb. Toto je perfektní volba pro každou příležitost.
Použití a úspora energie Díky speciální izolaci stěn, silikonovému těsnění a magnetickému zámku je zajištěn komfort používání a minimální spotřeba energie.
Výhody udírny BORNIAK UWDT-150 1.4V
pojme: 20 kg masa / 14 kg klobásy / 14 kg ryb
maximální teplota 120*C
snadné, intuitivní ovládání
vnější povrch: aluzinek
vnitřní povrch: nerezový plech
*Adaptér pro studený kouř se prodává samostatně.
Udírna je ideální pro začátečníky i profesionály
Sýr, ryby, maso nebo zelenina, rodinný oběd nebo večeře – Udírna Borniak dělá z uzení potěšení pro každého, vždy a všude.
Výroba kouře: Celý proces je stejně jednoduchý jako stisknutí tlačítka – to vše díky našemu generátoru kouře. Generátor funguje tak, že dřevěné třísky doutnají a vzniká kouř. Jak víme, správné spalování dřeva rozhoduje o úspěchu uzení. A v tomto ohledu se nám podařilo dosáhnout plné automatizace. Ke spalování dochází automaticky – štěpka ze zásobníku je dopravována do topidla, kde postupně hoří.
Žádný plamen a vhodná teplota hoření dřeva - to znamená, že produkty uzené v takových podmínkách nebudou očmouzené.
Spirála: Zařízení získává teplotu pomocí elektrické spirále, díky které je rozložení teploty velmi efektivní.
Teplota: Udírna je vybavena elektronickým regulátorem, který umožňuje získat nastavenou teplotu uvnitř udírny. Díky tomu jej snadno ovládáte pomocí knoflíku.
Odkapávač: Odkapávač se speciálně tvarovanými otvory odděluje pracovní prostor od prostoru pro uzení - díky tomu nestékají tuky a šťávy na topná tělesa ani doutnající štěpky na uzení.
Regulace kouře: udírna má nainstalovanou klapku v komíně, která umožňuje regulovat hustotu kouře. Díky tomu můžete přizpůsobit ideální podmínky uzení svému receptu.
Panty: Dobré, pevné panty zajišťují pohodlí při používání.
Magnetické zavírání: Dvířka komory mají magnetický uzávěr, který usnadňuje zavírání komory, navíc jsou opatřena silikonovým těsněním a tím šetříte energii
Nastavitelné nohy: Silné profesionální nastavitelné nohy s protiskluzovou gumou
K tomuto typu udírny doporučujeme štěpky frakce 02.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Udírny kovové |
---|---|
Hmotnost: | 40 kg |
Objem: | 150 L |
Hmotnost: | 35 kg |
Příkon: | 1515 W |
Vnější rozměr s generátorem: | (H x Š x V) 52x72x115 cm |
Napětí: | 230 V |
Provozní teplota: | 0-120 °C |
Průměr komínu: | 100 mm |
Maximální zatížení: | 20 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Příprava pokrmů uzením ve své nejlepší podobě
Jsme polským výrobcem vysoce kvalitních udírenských zařízení. Za námi stojí zkušenosti, znalosti a vášeň. Naše uspokojení zákazníků hovoří za vše.
Během let jsme prošli dlouhou cestu - od malé technologické dílny k moderní firmě, která je nyní lídrem v prodeji a distribuci udírenských zařízení. Současně s hrdostí zdůrazňujeme, že jsme nikdy neztratili kurz, který jsme si vytyčili.
Vždy jsme tvrdili, že co se týče chuti a zdraví, tradiční metody uzení jsou nepřekonatelné. To však neznamená, že samotná zařízení nelze vylepšit - v tomto směru jsme dosáhli velkých úspěchů. Neustále rozšiřujeme nabídku a zvyšujeme kvalitu našich produktů a služeb.
To vše přispívá k neustálému růstu našeho zákaznického okruhu - mezi našimi zákazníky najdete vášnivé rybáře a lovce, zahrádkáře a majitele venkovských rekreačních areálů. Směřujeme také k filozofii Slow Food a milovníkům amerického barbecue.
Jedním slovem - všechny, kteří si váží zdravého jídla a domácích metod jeho výroby.
Naši zákazníci a firmy, se kterými spolupracujeme, jsou roztroušeni po celé Evropě i mimo ni. Neustále rozšiřujeme distribuční místa našich produktů a jsme otevření spolupráci.
Cítíme se být součástí většího hnutí - uvědomělého návratu k tradičním metodám výroby potravin, a s naším komunitou sdílíme recepty a znalosti, které máme."