Směs koření na klobásy 1kg

Kód: 233591419
474 Kč
Na objednávku
Můžeme doručit do:
7.8.2024

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Směs na klobásu
obsahuje přírodní ingredience bez přidané soli a cukru, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle hodí k vepřovému masu.

✔️ 50 g této směsi vám umožní připravit přibližně 5 kg kvalitních klobás.

✔️ Složení: česnek drcený, krupice černého pepře, krupice bílého pepře, hořčičné semínko, majoránka, krupice zeleného pepře.

Skladujte na suchém a stinném místě.

Směs neobsahuje sůl a glutaman sodný.

Recept na značkovou klobásu
Potřebné ingredience: vepřová plec, nakládací sůl 17g na 1kg masa, směs koření na klobásy 10g na 1kg masa, vepřová jelita 28/30 - 2m na kg masa

Postup přípravy: Maso nakrájíme na kostky 2x2 cm, důkladně promícháme s nakládací solí a necháme 24 hodin odležet na chladném místě. Po uplynutí této doby přidejte směs koření a důkladně promíchejte.

Střeva dvakrát propláchneme a necháme 3 hodiny máčet ve vodě o teplotě asi 35°C. Mezitím maso umelte sítko 13 mm. Po rozemletí nádivku prohněteme, dokud nebude lepkavá a odstavíme na 1-2 hodiny.

Naplněná střeva odložte na 1–2 hodiny k sušení. Udírnu předehřejte na 50-60 °C a klobásu uďte cca 3-4 hodiny – dokud nezískáte správnou barvu.

Po vyjmutí z udírny ji vařte v páře při teplotě 75-80°C po dobu 15-20 minut.

Dobrou chuť.

Doplňkové parametry

Kategorie: Směsi koření
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: