Směs koření na krkovičku 50g
Kód: 219211109


Související produkty

Naše vyladěná salsa mexicana je přímo stvořena pro všechny milovníky pálivých omáček. Vyzkoušejte ji nejen k nachos.

Oblíbená omáčka v orientálním stylu se šťavnatým ananasem a pečlivě vybraným kořením je vhodná k masu, sýru i zelenině. Bez umělých sladidel a barviv.

Tekutý dým z olšového dřeva – přírodní řešení pro dodání uzeného aroma bez udírny. Ideální do marinád, BBQ omáček, salátů i vege receptů.

Oblíbená omáčka v orientálním stylu se šťavnatým ananasem a pečlivě vybraným kořením je vhodná k masu, sýru i zelenině. Bez umělých sladidel a barviv.
Detailní popis produktu
Koření na vepřovou krkovičku – přírodní ingredience, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele.
Směs se skvěle hodí k masu – doporučujeme k přípravě vepřové krkovice.
Složení: sůl, sladká paprika, uzená paprika, cukr, koriandr, cibule, kurkuma, chilli, černý pepř, tymián, list libeček, oregano.
Skladujte na suchém a stinném místě, v těsně uzavřených obalech.
Směs neobsahuje glutaman sodný.
Výrobek může obsahovat: obiloviny obsahující lepek, hořčici, celer, sezam, oxid siřičitý.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Směsi koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 5905261001603 |

Přírodní vepřová střeva 32/34 o délce 10 m jsou ideální pro výrobu domácích klobás, jitrnic a dalších tradičních uzenin. Odolná, univerzální a snadno použitelná.

Přírodní vepřová střeva Premium 26/28 – kalibrovaná, pružná a odolná, ideální pro domácí výrobu uzených i vařených klobás. Balení 20 metrů.

Vepřová střeva 26/28 mm na pásce – ideální pro rychlé a snadné narážení domácích klobás. Balení 20 m, kalibrovaná, pružná a odolná.


Přírodní vepřové střeva pro výrobu domácích klobás. Snadné použití a dlouhá trvanlivost. Ideální pro uzené, vařené, dušené a zrající klobásy.

Kalibrovaná vepřová střeva 28/30 Premium – ideální pro domácí uzeniny. Vysoká pružnost, minimální délka 3 m

Přírodní vepřová střeva od JELUX jsou ideální pro domácí výrobu klobás, jako jsou wawelská, slezská nebo venkovská. Perfektní pro uzené, dušené a vyzrálé masné výrobky, zaručují...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.