Bílé uzenářské nitě šňůry bavlna bílo-červené 2mm 100g
Kód: 103017903


Související produkty
Jehla řeznická, 23,5 cm dlouhá
Nerezová řeznická jehla, perfektní pro stahování řeznických nití a masné příze, např. pro vázání uzenin při uzení, aby maso získalo tvar a aby zůstalo v jedné formě.
Silikonový plunžr pro plničky 4 kg je vyměnitelný díl, díky kterému můžete své oblíbené vybavení používat ještě déle! Vyrobeno z nerezové oceli potažené silikonem, bylo...
Silikonový plunžr pro plničky 3 kg je vyměnitelný díl, díky kterému můžete své oblíbené vybavení používat ještě déle! Vyrobeno z nerezové oceli potažené silikonem, bylo...
Horizontální nerezová plnička klobás 3 l YG-03371 s robustním tělem, 2 rychlostmi plnění, silikonovým těsněním a 4 nástavci o průměrech 16–38 mm. Pro domácí i profi použití.
Profesionální plnička klobás Yato s objemem 7 litrů. Nerezová konstrukce, 4 nástavce v sadě, dvourychlostní převod a snadná údržba.
Profesionální elektrická plnička klobás 10 l YG-03379 s nerezovou konstrukcí, 4 nástavci, stabilními nožkami a kompaktním svislým provedením. Efektivní pomocník do gastro provozu.
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Červená a bílá příze na uzení masa. Díky použití provázku získají výrobky tradiční vzhled a tvar. Nitě mohou být podrobeny tepelnému zpracování bez kvalitativních změn vůně a chuti zpracovaného masa.
Masové nitě lze použít pro:
vaření, pečení, uzení, vytvrzování, ruční vázání masa.
Způsob uložení:
Skladujte v suchu a teplotě do 25°C, v dobře uzavřeném obalu.
Používá se také k balení dárků nebo tkaní makramé.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Nitě a provázky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 5903240581337 |
Bílé a červené nitě - pro uzení masa. Díky použití provázku získají výrobky tradiční vzhled a tvar. Nitě mohou být podrobeny tepelnému zpracování bez kvalitativních změn vůně a...
Uzenářské nitě jsou nedílnou součástí výroby a přípravy různých uzenin, vyznačujících se bílou barvou a vysokou kvalitou.
V kuchyni nenahraditelný, poslouží vám při výrobě domácích sýrů, ale i uzení, vaření v páře, pečení, sušení a zrání různých druhů masa.
Bílé a červené nitě - pro uzení masa. Díky použití provázku získají výrobky tradiční vzhled a tvar. Nitě mohou být podrobeny tepelnému zpracování bez kvalitativních změn vůně a...
Masový provázek vhodný na vázání masa při vaření, pečení, uzení i nakládání. Odolnost do 300 °C, pevný a bezpečný pro potraviny. Objednejte online!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)