Mikrobiologické syřidlo pro sýr 5x1g na 100 L

Kód: 411200
73 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
19.4.2024

Chcete si vyrobit svůj první domácí sýr? Nebo možná hledáte syřidlo, které zaručí vysokou kvalitu a účinnost při výrobě? Domácí sýr vyrobený ve vlastní kuchyni je zárukou zdravého složení, jemné chuti a vůně, díky které už nikdy nesáhnete po sýru z obchodu! Mikrobiální syřidlový prášek je enzymatický produkt získaný jako výsledek řízené fermentace specifických kmenů Rhizomucor miehei, který umožňuje snadno a rychle vyrábět sýry z kravského, kozího a sójového mléka. Syřidlo je 100% vegetariánské, lze jej tedy použít i při dietě vyhýbání se konzumaci živočišných produktů. Na 20 litrů mléka vystačí 1 g syřidla a sada obsahuje 5 sáčků, které vám umožní připravit sýr až se 100 litry mléka.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis výrobku

Vysoce kvalitní - mikrobiologické syřidlo s aktivitou 2250 IMCU/ml je enzymový přípravek získaný fermentací specifických kmenů Rhizomucor miehei. Tento výrobek je tedy zárukou úspěšné výroby sýrů!

Pro různé druhy mléka - syřidlo je vhodné pro výrobu sýrů z kravského mléka, kozího mléka a sójového mléka - s jeho použitím vaše domácí sýrové výrobky nikdy neomrzí!

Snadné použití - syřidlo umožňuje rychlou a bezproblémovou výrobu sýra doma. Stačí ji rozpustit v 50 ml vody a ve správnou chvíli přidat do mléka, aby se po chvíli vytvořila sraženina.

Také pro vegetariány - syřidlo je 100% vegetariánské, kombinované se sójovým mlékem, takže ho mohou užívat i lidé na vegetariánské stravě nebo vyhýbající se laktóze.

Až na 100 l mléka - námi nabízená sada obsahuje 5 sáčků syřidla, každý o obsahu 1 g. Jeden sáček vystačí na cca 20 l mléka, takže vyrobíte sýr až ze 100 l mléka!

Na 20 litrů mléka vystačí 1 g syřidla. Je vhodný pro přípravu pokrmů z kravského mléka, kozího mléka a sójového mléka.

Jak používat:
1. Vypočítejte a změřte dávku syřidla úměrnou množství použitého mléka.
2. Rozpusťte jej v 50 ml vody.
3. Ve vhodnou chvíli při výrobě sýra podle jeho druhu přidejte do mléka rozpuštěné syřidlo.
4. Vše jemně promícháme a necháme přikryté, dokud se nevytvoří sraženina.

Aktivita 2 250 IMCU/ml

Chcete si vyrobit svůj první domácí sýr? Nebo možná hledáte syřidlo, které zaručí vysokou kvalitu a účinnost při výrobě? Domácí sýr vyrobený ve vlastní kuchyni je zárukou zdravého složení, jemné chuti a vůně, díky které už nikdy nesáhnete po sýru z obchodu! Mikrobiální syřidlový prášek je enzymatický produkt získaný jako výsledek řízené fermentace specifických kmenů Rhizomucor miehei, který umožňuje snadno a rychle vyrábět sýry z kravského, kozího a sójového mléka. Syřidlo je 100% vegetariánské, lze jej tedy použít i při dietě vyhýbání se konzumaci živočišných produktů. Na 20 litrů mléka vystačí 1 g syřidla a sada obsahuje 5 sáčků, které vám umožní připravit sýr až se 100 litry mléka.

Doplňkové parametry

Kategorie: Výroba sýrů
Hmotnost: 0.01 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: