Mikrobiologické tekuté syřidlo 50ml
Kód: 411201


Související produkty
Kmínová klobásová směs - to jsou přírodní ingredience bez přídavku soli, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle...
Jelux Tyrolean Canned Mix – perfektní kořenící směs pro autentické tyrolské konzervované maso s jedinečnou chutí a vůní.
Směs pro domácí klobásy – 50 g na 4 kg masa. Obsahuje černý pepř, česnek, jalovec, koriandr a libeček. Ideální pro přípravu tradiční klobásy dle receptu Marcin
Směs koření na klobásy Kabanos bez glutamanu a konzervantů. Připravte si lahodné domácí kabanosy s tradiční chutí a přírodními ingrediencemi.
Koření na tyrolský luncheon meat 0,5 kg - Použijte 10 g na 1 kg masa. Skvělé pro domácí přípravu chutného luncheon meatu.
Směs koření na drůbeží paštiku (1 kg) bez glutamátu. Zvýrazní chuť masa, dodá jemné aroma cibule, kardamomu a zázvoru. Vystačí až na 80 kg domácích výrobků.
Detailní popis produktu
Syřidlo na výrobu sýrů.
Mikrobiální syřidlo je enzymový přípravek získaný řízenou fermentací specifických kmenů Rhizomucor miehei.
Na 1 litr mléka stačí 5 kapek syřidla. Výrobek dobře poslouží při přípravě pokrmů z kravského mléka, kozího mléka a sójového mléka.
Vegetariánský produkt.
Jak používat:
1. Vypočítejte a změřte dávku syřidla úměrnou množství použitého mléka.
2. Do mléka ohřátého na 33 °C ve vhodném okamžiku výroby sýru, podle jeho druhu přidejte syřidlo (podrobné informace jsou uvedeny v receptech sýrů).
3. Vše jemně promíchejte a nechte přikryté, dokud se nevytvoří sraženina, asi 40-60 minut.
Další poznámky:
1. Použití syřidla vyžaduje přídavek chloridu vápenatého (CaCl2) v množství 10 - 100 g/100 l mléka v závislosti na druhu sýra.
2. Optimální pH mléka pro správné fungování syřidla je v rozmezí 6 - 7.
3. Aktivita 10 000 MCU/ml
Mikrobiální syřidlo lze použít ve veganské stravě.
Aby si syřidlo zachovalo své enzymatické vlastnosti, musí být skladováno při teplotě 4-6°C.
Velikost balení:
∅ 4 cm
výška 8,9 cm
čistý objem 50 ml.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Výroba sýrů |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.05 kg |
| EAN: | 5908277707293 |
Chlorid vápenatý je činidlo používané při výrobě sýrů ke zvýšení efektivity výroby sýrů. Toto je nezbytný doplněk při použití nízkopasterizovaného nebo čerstvého mléka s nízkým...
Sýrové prkénko Starke Pro (32 x 19 x 4,5 cm) je elegantní a praktický způsob, jak servírovat sýr a další delikatesy. Sada obsahuje čtyři nerezové nástroje s dřevěnými rukojeťmi...
Pokud si chcete plně vychutnat výhody výroby domácího sýra, naše forma na výrobu sýra je pro vás ideální! Díky němu vyrobíte dokonalé syřidlové sýry ve tvaru srdce.
Perfektně vybraná směs bakterií mléčného kvašení, která vám umožní vyrobit lahodný domácí sýr Gouda, který je skvělým základem zdravé výživy včetně bezlepkové.
Záleží vám na kvalitě produktů, které každý den skončí na stole vaší rodiny? Dáváte přednost tomu, abyste ve svém jídelníčku viděli zdravé produkty bez zbytečných přísad? Se...
Vysoce kvalitní kulatá forma na sýr vám umožní vyrobit krémový, jemný syřidlový sýr ve vlastní kuchyni! Užijte si jeho chuť a jednoduchost přípravy! Pro každého sýraře - tato...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)