Mikrobiologické tekuté syřidlo 50ml

Kód: 411201
110 Kč
Na objednávku
Můžeme doručit do:
1.8.2024

Na 1 litr mléka stačí 5 kapek syřidla. Výrobek dobře poslouží při přípravě pokrmů z kravského mléka, kozího mléka a sójového mléka. Vegetariánský produkt.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Syřidlo na výrobu sýrů.

Mikrobiální syřidlo je enzymový přípravek získaný řízenou fermentací specifických kmenů Rhizomucor miehei.

Na 1 litr mléka stačí 5 kapek syřidla. Výrobek dobře poslouží při přípravě pokrmů z kravského mléka, kozího mléka a sójového mléka.

Vegetariánský produkt.

Jak používat:

1. Vypočítejte a změřte dávku syřidla úměrnou množství použitého mléka.

2. Do mléka ohřátého na 33 °C ve vhodném okamžiku výroby sýru, podle jeho druhu přidejte syřidlo (podrobné informace jsou uvedeny v receptech sýrů).

3. Vše jemně promíchejte a nechte přikryté, dokud se nevytvoří sraženina, asi 40-60 minut.

Další poznámky:

1. Použití syřidla vyžaduje přídavek chloridu vápenatého (CaCl2) v množství 10 - 100 g/100 l mléka v závislosti na druhu sýra.

2. Optimální pH mléka pro správné fungování syřidla je v rozmezí 6 - 7.

3. Aktivita 10 000 MCU/ml

Mikrobiální syřidlo lze použít ve veganské stravě.

Aby si syřidlo zachovalo své enzymatické vlastnosti, musí být skladováno při teplotě 4-6°C.

Velikost balení:

∅ 4 cm
výška 8,9 cm
čistý objem 50 ml.

Doplňkové parametry

Kategorie: Výroba sýrů
Hmotnost: 0.05 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: