Chlorid vápenatý CaCl2 na výrobu sýru 100g

Kód: 411215
46 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
29.7.2024

Chlorid vápenatý je činidlo používané při výrobě sýrů ke zvýšení efektivity výroby sýrů. Toto je nezbytný doplněk při použití nízkopasterizovaného nebo čerstvého mléka s nízkým obsahem vápníku. Chlorid vápenatý zlepšuje konzistenci a srážlivost mléka. Jeho použití snižuje ztráty kaseinu a tuku.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis výrobku

Pro výrobu sýrů - produkt nezbytný při použití nízkopasterizovaného mléka a čerstvého mléka s nízkým obsahem vápníku.
Větší efektivita výroby sýra - chlorid vápenatý zlepšuje srážlivost mléka, tuhost tvarohu a jeho zpracování.
Jednodušší krájení sýřeniny - kompaktní sýřenina se snadněji krájí, což zvyšuje schopnost smršťování sýrového zrna.
Vysoká kvalita – nabízený chlorid vápenatý má potravinářské atesty a je zdravotně nezávadný.

K výrobě piva - vápník dodává pivu jemnou, plnou, stabilní chuť a přispívá k vločkování bílkovin.
Velké balení, ekonomická volba - 100 g výrobku vystačí na 1000 - 1400 L mléka a je mnohem levnější než menší balení.
Chlorid vápenatý je činidlo používané při výrobě sýrů ke zvýšení efektivity výroby sýrů. Toto je nezbytný doplněk při použití nízkopasterizovaného nebo čerstvého mléka s nízkým obsahem vápníku. Chlorid vápenatý zlepšuje konzistenci a srážlivost mléka. Jeho použití snižuje ztráty kaseinu a tuku.

Díky chloridu vápenatému je sýr kompaktnější a snadněji zpracovatelný, což zvyšuje snadnost smrštění sýrového zrna.

Náš produkt má vysokou koncentraci 94-96% a je velmi účinný.

Balení vystačí na 1000-1420 L mléka.

Potravinová kvalita nabízeného chloridu vápenatého znamená, že při správném dávkování má příznivý vliv na vstřebávání vápníku tělem. Kromě toho je to činidlo, které bude také použito při vaření piva, mimo jiné, aby poskytlo plnou, stabilní chuť.

Dávkování:

Koncentrace chloridu vápenatého by měla být použita v poměru 0,7-1 g (špetka) chloridu vápenatého na 10 l mléka.

Jak používat:

Doporučené množství chloridu vápenatého rozpusťte v 50 ml převařené vody a nalijte do mléka. Přípravek by měl být přidán před inokulací bakteriálními kulturami a syřidlem. Používejte v souladu s dávkováním výrobce - nadbytek chloridu vápenatého může přispět k hořké chuti produktu.

POZOR!!!

Dráždí oči. V případě kontaktu s očima několik minut pečlivě vyplachujte vodou.

Čistá hmotnost: 100 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Výroba sýrů
Hmotnost: 0.01 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: