Štěpky na uzení buk-olše frakce 04 - 15kg

Kód: 192272230
643 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
2.8.2024

Štěpky pro uzení z buku a olše - jsou ideální pro uzení a grilování. Kouř z hořících štěpek proniká hluboko do pokrmu, dodává mu vhodnou vůni a zlatohnědou barvu.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis produktu

Štěpky pro uzení z buku a olše - jsou ideální pro uzení a grilování. Kouř z hořících štěpek proniká hluboko do pokrmu, dodává mu vhodnou vůni a zlatohnědou barvu.

Charakteristika produktu:

Pocházejí z přírodního bukového a olšového dřeva (30 % buku a 70 % olše) z ekologicky čistých oblastí. Neobsahují látky na impregnaci ani konzervace a jsou bez prachových frakcí. Vynikající pro uzení skopového, hovězího a vepřového masa. Vyznačují se optimálním obsahem vlhkosti - méně než 11 %. Třída 04. Vhodné pro použití při grilování a uzení.

Způsob použití:

Grilování: Okolo žhavého dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu štěpek - nekladejte je přímo na hořák, protože by okamžitě shořely. Grill by měl být přikrytý pokličkou ihned po umístění pokrmů na rošt.

Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu masa).

Uzení: Podle druhu udírny, kterou máte k dispozici, umístěte štěpky na speciální podnos určený k tomuto účelu nebo kolem hořáku - neumisťujte je přímo nad zdroj tepla, protože by okamžitě shořely.

Štěpky uchovávejte na suchém a chladném místě.

Štěpky pro uzení, které nabízíme, získaly pozitivní ohlasy od Institutu pro maso a tuk a od Státního zdravotního ústavu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Štěpky na uzení
Hmotnost: 20 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: