Tenderizér změkčovač masa ruční
Kód: 311402


Související produkty
Tekutý kouř je skvělou alternativou pro každého kuchaře - profesionála i amatéra, který chce vytvářet pokrmy s vůní uzeného masa. Nejlepší je přidat do marinády (150 ml na 10...
Představujeme praktický, inovativní a snadno použitelný injektor, který vám umožní profesionálně vstřikovat do masa a uzeniny s okurkami a marinádami v soukromí vašeho domova!...
Jehla, která vám umožní snadno vázat šunky, šít střívka nebo navíjet nitě na klobásy.
Vaše domácí uzenářské výrobky mohou být přesně takové, jaké je máte rádi. Díky injektoru se třemi jehlami a čističem (zdarma!) v sadě snadno dodáte masům a uzeninkám dokonalou...
Představujeme praktický, inovativní a snadno použitelný injektor, který vám umožní profesionálně vstřikovat maso a uzeniny s okurkami a marinádami v soukromí vašeho domova!...
Stříkačka se 3 jehlami umožňuje vstřikovat koření přímo do daného kusu masa. To vám umožní maximalizovat chuť a připravit chutné, aromatické pokrmy.
Nerezová řeznická jehla, perfektní pro stahování řeznických nití a masné příze, např. pro vázání uzenin při uzení, aby maso získalo tvar a aby zůstalo v jedné formě.
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Užitečný ve vaší kuchyni - tenderizér je ideální pro přípravu šťavnatých steaků.
Křehké a jemné maso - díky použití tenderizéru potěší vaše pokrmy svou chutí díky lepší absorpci marinád a koření.
Zkracuje dobu vaření, smažení a grilování – přípravou napichovaného masa zkrátíte dobu jeho přípravy až o 50 %!
Ergonomický tvar - umožňuje propíchnutí masa bez použití velké síly.
Bezpečné použití - 2,8 cm dlouhé kovové čepele se vysunou z přístroje až po přitlačení k potravině!
Milujete dokonale připravené šťavnaté steaky? Chcete, aby vaše vařená, pečená a grilovaná masa byla křehká a delikátní a jejich chuť zvýrazněna použitým kořením a marinádami? Vyberte si náš tenderizér na maso - nenahraditelné zařízení v kuchyni i při přípravě grilovaných pokrmů. Použití tenderizéru je extrémně jednoduché a zároveň bezpečné. Kovové čepele o délce 2,8 cm ukryté v plastovém pouzdře se vysouvají z přístroje pouze při přitlačení k masu. Díky tomu se nemusíte bát nechtěného zranění! Proč se doporučuje maso propichovat? Zaprvé – tento postup umožňuje zkrátit vaření, smažení a grilování až o 50 %! Za druhé - umožňuje lepší vstřebávání marinád a koření. Vláknité maso změkne a pokrmy budou křehčí a šťavnatější. Propíchnutí masa také zabrání tomu, aby se celý pokrm při pečení srazil!
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Porcování masa |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.2 kg |
| EAN: | 5908277700379 |
Ručně vyráběný nůž Nessmuk XXL WojsArt s čepelí z nerezové oceli 4H13 a rukojetí z micarty. Perfektní do kuchyně i pro outdoor.
Brousek na nože ze série Kitchen Linie od Hendi. Řada nožů Kitchen Line je kombinací dobré kvality s vynikajícími funkčními hodnotami a dobrou cenou. Tyto nože jsou doporučeny...
Modrý řeznický nůž ErgoGrip - Profesionální nástroj pro náročné uživatele! Dopřejte si pohodlí a přesnost při zpracování masa a ryb! Tento modrý řeznický nůž ErgoGrip má vše, co...
Nože z řady 1905 však umí víc, než jen krásně vypadat. Vyznačují se také vlastnostmi, jako jsou: Vysoce kvalitní chromovaná ocel X50CrMoV15 udrží čepel ostrou po dlouhou dobu....
Milujete dokonale připravené šťavnaté steaky? Chcete, aby vaše vařená, pečená a grilovaná masa byla křehká a delikátní a jejich chuť zvýrazněna použitým kořením a marinádami?...
Propichovač masa White Jack s nerezovými čepelemi pro zkrácení doby přípravy masa a lepší absorpci marinád – šťavnaté a jemné maso jednoduše a rychle.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)