Mikrobiologické tekuté syřidlo 50ml
Kód: 411201


Související produkty
Objevte směs koření "Dřevorubec" pro přípravu lahodných klobás. Bez přidané soli a chemických látek, ideální pro zdravé vaření.
Směs na klobásu Żywiecka - přírodní ingredience bez přídavku soli, která vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle hodí...
Salátové koření - přírodní ingredience, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele.
Směs koření na šunkovou klobásu podle receptu Marcina KostrzewskéhoSměs obsahuje pouze přírodní složky bez přídavku soli a cukru či jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám umožní...
Koření na kebab - přírodní ingredience bez přidaného cukru, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele.
Kořenicí směs na krkovici dodá masu šťavnatost, vůni a zlatavou barvu – ideální na gril, do trouby i jako suchá marináda.
Detailní popis produktu
Syřidlo na výrobu sýrů.
Mikrobiální syřidlo je enzymový přípravek získaný řízenou fermentací specifických kmenů Rhizomucor miehei.
Na 1 litr mléka stačí 5 kapek syřidla. Výrobek dobře poslouží při přípravě pokrmů z kravského mléka, kozího mléka a sójového mléka.
Vegetariánský produkt.
Jak používat:
1. Vypočítejte a změřte dávku syřidla úměrnou množství použitého mléka.
2. Do mléka ohřátého na 33 °C ve vhodném okamžiku výroby sýru, podle jeho druhu přidejte syřidlo (podrobné informace jsou uvedeny v receptech sýrů).
3. Vše jemně promíchejte a nechte přikryté, dokud se nevytvoří sraženina, asi 40-60 minut.
Další poznámky:
1. Použití syřidla vyžaduje přídavek chloridu vápenatého (CaCl2) v množství 10 - 100 g/100 l mléka v závislosti na druhu sýra.
2. Optimální pH mléka pro správné fungování syřidla je v rozmezí 6 - 7.
3. Aktivita 10 000 MCU/ml
Mikrobiální syřidlo lze použít ve veganské stravě.
Aby si syřidlo zachovalo své enzymatické vlastnosti, musí být skladováno při teplotě 4-6°C.
Velikost balení:
∅ 4 cm
výška 8,9 cm
čistý objem 50 ml.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Výroba sýrů |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.05 kg |
| EAN: | 5908277707293 |
Formy na sýr umožňují snadné a přesné tvarování sýrů. Jsou nezbytné pro každého nadšence do tvorby domácích produktů, protože zajišťují odpovídající tvar a objem sýrů a také...
Vysoce kvalitní forma na sýr 13x7 cm pro domácí výrobu sýra. Odolná, certifikovaná pro styk s potravinami, snadné vypouštění syrovátky a speciální nožičky pro hygienickou výrobu.
Sýřidla jsou nejjednodušší a nejrychlejší sýry na domácí přípravu. Podávat je můžete jak ve slané, tak sladké verzi s přídavkem ovoce nebo sušeného ovoce. Pevnou porci tohoto...
Forma na výrobu sýra pro domácí výrobu sýrů, ideální zejména na měkké syřidlo a tvaroh. Umožňuje získat sýr ve tvaru válce. Je vyrobena z odolného materiálu a je schválena pro...
Sníte o krémovém, jemném sýru? Udělejte si ho ve své kuchyni! S naší formičkou na výrobu sýrů je to hračka! Pro každého sýraře - tato univerzální, kulatá forma na výrobu sýra o...
Pokud si chcete plně vychutnat výhody výroby domácího sýra, naše forma na výrobu sýra je pro vás ideální! Díky němu vyrobíte dokonalé syřidlové sýry ve tvaru srdce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)