Mikrobiologické tekuté syřidlo 50ml
Kód: 411201


Související produkty


Brawn mix - to jsou přírodní ingredience bez přídavku soli a cukru, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle hodí...

Kořenicí směs bez konzervantů a glutamátu pro perfektní marinaci vepřového kolene – vystačí až na 33 kg masa.

Koření na tyrolský luncheon meat 0,5 kg - Použijte 10 g na 1 kg masa. Skvělé pro domácí přípravu chutného luncheon meatu.

Detailní popis produktu
Syřidlo na výrobu sýrů.
Mikrobiální syřidlo je enzymový přípravek získaný řízenou fermentací specifických kmenů Rhizomucor miehei.
Na 1 litr mléka stačí 5 kapek syřidla. Výrobek dobře poslouží při přípravě pokrmů z kravského mléka, kozího mléka a sójového mléka.
Vegetariánský produkt.
Jak používat:
1. Vypočítejte a změřte dávku syřidla úměrnou množství použitého mléka.
2. Do mléka ohřátého na 33 °C ve vhodném okamžiku výroby sýru, podle jeho druhu přidejte syřidlo (podrobné informace jsou uvedeny v receptech sýrů).
3. Vše jemně promíchejte a nechte přikryté, dokud se nevytvoří sraženina, asi 40-60 minut.
Další poznámky:
1. Použití syřidla vyžaduje přídavek chloridu vápenatého (CaCl2) v množství 10 - 100 g/100 l mléka v závislosti na druhu sýra.
2. Optimální pH mléka pro správné fungování syřidla je v rozmezí 6 - 7.
3. Aktivita 10 000 MCU/ml
Mikrobiální syřidlo lze použít ve veganské stravě.
Aby si syřidlo zachovalo své enzymatické vlastnosti, musí být skladováno při teplotě 4-6°C.
Velikost balení:
∅ 4 cm
výška 8,9 cm
čistý objem 50 ml.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Výroba sýrů |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
EAN: | 5908277707293 |

Sýrové prkénko Starke Pro (32 x 19 x 4,5 cm) je elegantní a praktický způsob, jak servírovat sýr a další delikatesy. Sada obsahuje čtyři nerezové nástroje s dřevěnými rukojeťmi...

Forma na výrobu sýra pro domácí výrobu sýrů, ideální zejména na měkké syřidlo a tvaroh. Umožňuje získat sýr ve tvaru válce. Je vyrobena z odolného materiálu a je schválena pro...

Forma na sýr, ideální pro výrobu domácí ricotty. Je vyrobena z odolného materiálu a je schválena pro styk s potravinami.

Chcete si vyrobit svůj první domácí sýr? Nebo možná hledáte syřidlo, které zaručí vysokou kvalitu a účinnost při výrobě? Domácí sýr vyrobený ve vlastní kuchyni je zárukou...

Chlorid vápenatý je činidlo používané při výrobě sýrů ke zvýšení efektivity výroby sýrů. Toto je nezbytný doplněk při použití nízkopasterizovaného nebo čerstvého mléka s nízkým...

Vysoce kvalitní kulatá forma na sýr vám umožní vyrobit krémový, jemný syřidlový sýr ve vlastní kuchyni! Užijte si jeho chuť a jednoduchost přípravy! Pro každého sýraře - tato...

Pokud si chcete plně vychutnat výhody výroby domácího sýra, naše forma na výrobu sýra je pro vás ideální! Díky němu vyrobíte dokonalé syřidlové sýry ve tvaru srdce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.