Mikrobiologické tekuté syřidlo 50ml
Kód: 411201


Související produkty

Přírodní směs koření Jelux pro výrobu domácí bílé klobásy bez přidané soli a cukru. Vhodná pro 75 kg masa. Obsahuje česnek, pepř, majoránku a hořčici.

Směs koření na drůbeží paštiku (1 kg) bez glutamátu. Zvýrazní chuť masa, dodá jemné aroma cibule, kardamomu a zázvoru. Vystačí až na 80 kg domácích výrobků.

Uzeninový mix značky "Jelux" - přírodní ingredience bez přidané soli a cukru, který Vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro Vaši rodinu a přátele. Směs se...

Směs koření na pečený bůček (1 kg) bez glutamátu zvýrazní přirozenou chuť masa a dodá domácím uzeninám tradiční a aromatický charakter.

Koření na kebab - přírodní ingredience bez přidaného cukru, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele.
Detailní popis produktu
Syřidlo na výrobu sýrů.
Mikrobiální syřidlo je enzymový přípravek získaný řízenou fermentací specifických kmenů Rhizomucor miehei.
Na 1 litr mléka stačí 5 kapek syřidla. Výrobek dobře poslouží při přípravě pokrmů z kravského mléka, kozího mléka a sójového mléka.
Vegetariánský produkt.
Jak používat:
1. Vypočítejte a změřte dávku syřidla úměrnou množství použitého mléka.
2. Do mléka ohřátého na 33 °C ve vhodném okamžiku výroby sýru, podle jeho druhu přidejte syřidlo (podrobné informace jsou uvedeny v receptech sýrů).
3. Vše jemně promíchejte a nechte přikryté, dokud se nevytvoří sraženina, asi 40-60 minut.
Další poznámky:
1. Použití syřidla vyžaduje přídavek chloridu vápenatého (CaCl2) v množství 10 - 100 g/100 l mléka v závislosti na druhu sýra.
2. Optimální pH mléka pro správné fungování syřidla je v rozmezí 6 - 7.
3. Aktivita 10 000 MCU/ml
Mikrobiální syřidlo lze použít ve veganské stravě.
Aby si syřidlo zachovalo své enzymatické vlastnosti, musí být skladováno při teplotě 4-6°C.
Velikost balení:
∅ 4 cm
výška 8,9 cm
čistý objem 50 ml.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Výroba sýrů |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
EAN: | 5908277707293 |

Plastový vosk se používá k potahování syřidel a zrajících (žlutých) sýrů. Chrání sýr před vysycháním, kontaminací a mikroorganismy - především plísní. Navíc je jím potažený sýr...

Začněte své dobrodružství s výrobou sýra a vyrobte si svůj první domácí syřidlový sýr! Perfektní pro domácí výrobu sýra - velká obdélníková forma na výrobu sýra o rozměrech 11...

Forma na výrobu sýra pro domácí výrobu sýrů, kulatá, ideální zejména na měkké syřidlo a tvaroh. Umožňuje získat sýr ve tvaru polokoule. Forma má otvory, kterými odtéká syrovátka...

Vysoce kvalitní forma na sýr 13x7 cm pro domácí výrobu sýra. Odolná, certifikovaná pro styk s potravinami, snadné vypouštění syrovátky a speciální nožičky pro hygienickou výrobu.

Chcete si vyrobit svůj první domácí sýr? Nebo možná hledáte syřidlo, které zaručí vysokou kvalitu a účinnost při výrobě? Domácí sýr vyrobený ve vlastní kuchyni je zárukou...

Sýřidla jsou nejjednodušší a nejrychlejší sýry na domácí přípravu. Podávat je můžete jak ve slané, tak sladké verzi s přídavkem ovoce nebo sušeného ovoce. Pevnou porci tohoto...

Vysoce kvalitní kulatá forma na sýr vám umožní vyrobit krémový, jemný syřidlový sýr ve vlastní kuchyni! Užijte si jeho chuť a jednoduchost přípravy! Pro každého sýraře - tato...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.