Skopová střeva 26/28 na pásce 15m

Kód: 231283372
218 Kč
Na objednávku
Můžeme doručit do:
19.12.2024

Skopová střeva 26/28 na klobásy a párky - snadná příprava na pásce, ideální pro domácí výrobu klobás a párků.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis produktu

Skopová střeva 26/28 15 m na pásu na klobásy a párky od výrobce JELUX

Přírodní skopová střeva v ráži 26/28, připravená speciálně pro snadnou domácí výrobu klobás a párků. Tato střeva jsou ideální pro výrobu tenkých pařených a uzených klobás, vařených zrajících klobás, kabanosů a párků v rohlíku.

Výhody použití produktu na liště:

  • Zjednodušený postup pro aplikaci do trychtýře
  • 100% využití přírodního střeva
  • Úspora času v procesu výroby masa

Příprava střeva před naplněním náplní:

  1. Před použitím vyjměte střevo ze síťky, ale nesnímejte je z pásu.
  2. Sůl důkladně opláchněte pod tekoucí vodou, vně i středem proužku.
  3. Střevo na proužku namočte asi na dvě hodiny do vody o teplotě nepřesahující 35 °C.
  4. Po této době by se mělo přirozené střevo volně pohybovat po pruhu, na kterém je umístěno.
  5. Nasadíme konec proužku spolu se střevem na nálevku plničky o vhodném průměru odpovídajícím ráži přírodního střeva a jedním pohybem ruky směrem k plničce proužek vyjmeme/vytáhneme.
  6. Střevo umístěné na nálevce se na konci zaváže a můžeme začít plnit nádivkou.

Uložení střeva po otevření:

  • Vypláchnutá střeva je třeba osušit papírovou utěrkou, poté smíchat s velkým množstvím soli a vložit do sklenice a pevně uzavřít.
  • Střeva lze v této formě skladovat až 2 roky.

Skopová střeva od výrobce JELUX jsou oceněna řadou ocenění a mezinárodních certifikátů, což potvrzuje, že naše produkty patří k nejatraktivnějším na trhu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Skopová střeva
Hmotnost: 0.2 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: