Udírna na balkón - rodinná 330006

Kód: 330006
2 011 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
5.8.2024

Kvalitní přenosná, univerzální domácí udírna s hlubokým pekáčem se bude skvěle hodit do vaší kuchyně a bude fantastickým tipem na dárek!

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis výrobku

Kvalitní přenosná, univerzální domácí udírna s hlubokým pekáčem se bude skvěle hodit do vaší kuchyně a bude fantastickým tipem na dárek!

Porce pro každého - univerzální domácí udírna s hlubokým pekáčem vám umožní připravit lahodné uzené ryby, maso, sýry a uzeniny i na malém balkoně. 3 rošty a dva hořáky vám umožní připravit pravou vánoční hostinu!
Solidní zpracování - udírna z kvalitní potravinářské nerezové oceli je zárukou mnoha lahodných hodů! Z této udírny se jistě budete létat!
Vestavěný teploměr - nezbytný doplněk, který vám umožní neustále kontrolovat teplotu během celého procesu uzení a dokonale připravit vaše oblíbené pokrmy!
Uzení pod kontrolou - dva speciální hořáky, ve kterých je umístěno gelové palivo bez zápachu a zápachu, jsou umístěny mimo udící komoru a mají regulaci plamene, která umožňuje zvýšit nebo snížit teplotu v udící komoře.
Uzení pro každého – už nemusíte mít velkou zahradu, abyste si mohli udit. Vše, co potřebujete, je malý balkon nebo terasa.

Díky velikosti udírny ji snadno vezmete kempovat nebo kempovat a velké množství roštů vám umožní připravit jídlo pro opravdu velkou skupinu!
Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli, umožňuje uzení masa, ryb, sýrů, vajec a uzenin. Jeho velikost znamená, že jej využijete jak na balkóně, terase, na zahradě, tak i při cestování, například v kempu nebo bivaku. Použití jednoho roštu udírny vám umožní udit až 4 pstruhy najednou - dva přídavné rošty znamenají, že můžete v udírně připravovat jídla během dovolené nebo setkání ve větší skupině!

Pevný a promyšlený design činí výrobek extrémně odolným a snadno se udržuje v čistotě. Dva hořáky poháněné gelovým palivem vám umožní kouřit bez přístupu k plynu nebo elektřině. Uzení spočívá v zahřívání udicích třísek umístěných na dně udírny zespodu, v důsledku čehož vzniká kouř. Přebytečný tuk vznikající při uzení odkapává na speciální tukovou vaničku, díky čemuž se nepřepaluje a celá udírna nevytváří téměř žádný kouř. Zásobník zároveň zaručuje žádný kontakt mezi palivem a uzeným jídlem. Speciální hořáky, ve kterých je umístěno gelové palivo bez zápachu a zápachu, mají nastavení plamene, které umožňuje zvýšit nebo snížit teplotu v udírně. Teploměr zabudovaný ve víku udírny umožňuje tuto teplotu kontrolovat. Právě díky ní zjistíte, zda proces uzení probíhá v optimálních podmínkách a vaše oblíbené pokrmy budou aromatické a lahodné!

Navrhovaná gelová paliva:

Gelové palivo 0,5l

1l gelového paliva

V procesu uzení je nutné použít uzení štěpky. Lupínky doporučujeme použít v množství cca 60 - 80 g (dvě větší hrsti), které zabrání překyselení pokrmu.

Sada obsahuje:

vysoký pekáč
3 rošty
miska na odkapávání tuku
kryt s vestavěným teploměrem (s indikací v rozsahu od 0 do 100 °C),
dva kovové hořáky s nastavitelným plamenem,
vnější rám udírny, ve kterém jsou umístěny palinky,
kovové kryty pro uhašení plamene,
kovové rukojeti.

Rozměry udírny:

délka bez úchytů 43 cm
výška pekáče 27 cm
výška límce 49 cm.

Doplňkové parametry

Kategorie: Udírny kovové
Hmotnost: 6 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: