Nerezová elektrická udírna UWD-150v 1.4 Borniak
Kód: 174935321Související produkty
Detailní popis produktu
Popis výrobku
- Jedno zařízení umožňuje horké uzení i studené uzení (Adaptér pro studený kouř se prodává samostatně) a .
- Jednoduchá obsluha a vždy profesionální výsledek vynikající chuti uzeného masa.
- Elektronický ovládací panel pro přesnou regulaci teploty (maximální teplota do 120 °C) zaručuje nízké provozní náklady.
- Kapacita 150 litrů se 7 úrovněmi pro 20 kg masa nebo uzeného jídla.
- Borniak je účinný a energeticky úsporný díky speciální technologii izolace stěn se silikonovým těsněním a magnetickým uzávěrem.
- Vnitřek je vyroben z nerezové oceli schválené pro styk s potravinami.
- Nádoba na odkapávání tuku, nádoby na sběr vody a popela vyrobené z nerezové oceli se snadno čistí.
- Komín s klapkou slouží k regulaci hustoty kouře, kterou si upravíme podle vlastních potřeb.
- Konzistentní, optimální tvorba kouře po dobu až 8 hodin bez doplňování štěpky a ohřívání s nízkými provozními náklady.
- Čtyři výškově nastavitelné nožičky (volitelně k dispozici průmyslová kola).
Přednosti udírny BORNIAK UWD-150
- pojme: 20 kg masa / 14 kg klobásy / 14 kg ryb
- má 7 úrovní výšky příčky
- maximální teplota 120ºC
- snadné, intuitivní ovládání
- vnější povrch: aluzinek
- vnitřní povrch: nerezová ocel
Udírna je ideální pro začátečníky i profesionály
Sýry, ryby, maso nebo zelenina, rodinný oběd nebo večeře - udírna Borniak udělá z uzení požitek každému kdykoliv a kdekoliv.
Generování kouře: Celý proces spočívá ve stisknutí tlačítka – to vše díky našemu generátoru kouře. Generátor funguje tak, že štěpka doutná a vzniká kouř. Jak víte, správné spalování dřeva rozhoduje o úspěchu uzení. A v tomto ohledu se nám podařilo plně automatizovat tento proces. Ke spalování dochází automaticky – štěpka ze zásobníku je dopravována do topidla, kde je postupně spáleno.
Žádný plamen a přiměřená teplota spalování dřeva – to znamená, že produkty uzené v takových podmínkách nezčernají.
Spirála: Teplotu zařízení získává pomocí el. spirály a deflektoru, díky kterému je rozložení teploty velmi efektivní.
Teplota: Udírna je vybavena elektronickým regulátorem, který umožňuje získat nastavenou teplotu uvnitř udírny. Díky tomu jej snadno ovládáte knoflíkem.
Odkapávač: Přepážka se speciálně tvarovanými otvory odděluje pracovní prostor od udírny - díky tomu nestékají tuky a šťávy na topná tělesa ani doutnající dřevo na uzení.
Regulace kouře: udírna má nainstalovanou klapku pro regulaci hustoty kouře. Díky tomu můžete přizpůsobit ideální podmínky uzení svému receptu.
Panty: Decentní, silné panty zajišťují pohodlí při používání.
Magnetický uzávěr: Dvířka komory mají magnetický uzávěr, který usnadňuje uzavření komory, navíc jsou opatřena silikonovým těsněním, které se snadno přizpůsobí stěně komory.
Nastavitelné nohy: Silné profesionální nastavitelné nohy s protiskluzovou gumou
Generátor kouře: Celý proces generování kouře spočívá ve stisknutí tlačítka.
Další možnosti (dokupují samostatně):
Studený kouř: Adaptér na uzení za studena umožňuje kouřit při nízkých teplotách. (nejméně o 1-2ºC vyšší než atmosférický)
Kolečka: Pokud vaše udírna nemá stálé místo nebo ji potřebujete rychle přestěhovat, jedná se o nezbytný doplněk vaší udírny.
Do tohoto typu udírny doporučujeme štěpky frakce 02.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Udírny kovové |
---|---|
Hmotnost: | 40 kg |
Objem: | 150 L |
Hmotnost: | 35 kg |
Příkon: | 1515 W |
Vnější rozměr s generátorem: | (H x Š x V) 52x72x115 cm |
Napětí: | 230 V |
Provozní teplota: | 0-120 °C |
Průměr komínu: | 100 mm |
Maximální zatížení: | 20 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Příprava pokrmů uzením ve své nejlepší podobě
Jsme polským výrobcem vysoce kvalitních udírenských zařízení. Za námi stojí zkušenosti, znalosti a vášeň. Naše uspokojení zákazníků hovoří za vše.
Během let jsme prošli dlouhou cestu - od malé technologické dílny k moderní firmě, která je nyní lídrem v prodeji a distribuci udírenských zařízení. Současně s hrdostí zdůrazňujeme, že jsme nikdy neztratili kurz, který jsme si vytyčili.
Vždy jsme tvrdili, že co se týče chuti a zdraví, tradiční metody uzení jsou nepřekonatelné. To však neznamená, že samotná zařízení nelze vylepšit - v tomto směru jsme dosáhli velkých úspěchů. Neustále rozšiřujeme nabídku a zvyšujeme kvalitu našich produktů a služeb.
To vše přispívá k neustálému růstu našeho zákaznického okruhu - mezi našimi zákazníky najdete vášnivé rybáře a lovce, zahrádkáře a majitele venkovských rekreačních areálů. Směřujeme také k filozofii Slow Food a milovníkům amerického barbecue.
Jedním slovem - všechny, kteří si váží zdravého jídla a domácích metod jeho výroby.
Naši zákazníci a firmy, se kterými spolupracujeme, jsou roztroušeni po celé Evropě i mimo ni. Neustále rozšiřujeme distribuční místa našich produktů a jsme otevření spolupráci.
Cítíme se být součástí většího hnutí - uvědomělého návratu k tradičním metodám výroby potravin, a s naším komunitou sdílíme recepty a znalosti, které máme."