Barevný pepř - tento druh pepře je směsí vybraných plodů různých druhů rostliny.
Mezi odrůdy patří: černá, bílá, zelená a červená.Do pikantních pokrmů se přidává barevný...
Majoránka je dnes jedním z nejoblíbenějších koření v Evropě. Získává se z listů majoránky majoránky – rostlin z čeledi mátovitých, divoce rostoucích na Kypru, Turecku a Egyptě.
Hořčice – je rostlina pocházející z Evropy a Asie. Patří do čeledi brukvovitých (Cruciferae). Jeho jméno je spojeno s charakteristickou hořkou chutí, za kterou vděčí sinapinu –...
Česnek – je rostlina ze střední Asie, jejíž kulinářské a léčebné využití je známé již po staletí. Nyní se pěstuje téměř po celém světě. Charakteristická palčivá chuť a štiplavá...
Uzené střevo dodává masu křehkost, vyznačuje se pružností, zajišťující hladký a bezproblémový proces plnění.
Barva střívka je mírně kouřová, hotové výrobky jsou barevně podobné...
Bílé a červené nitě - pro uzení masa. Díky použití provázku získají výrobky tradiční vzhled a tvar. Nitě mohou být podrobeny tepelnému zpracování bez kvalitativních změn vůně a...
Červená a bílá příze na uzení masa. Díky použití provázku získají výrobky tradiční vzhled a tvar. Nitě mohou být podrobeny tepelnému zpracování bez kvalitativních změn vůně a...
Hovězí slepé střevo je jedno z nejoblíbenějších přírodních střev určených k výrobě různých druhů drobů: opařených, vyzrálých i sušených.
Kapacita střívka je cca 6-8 kg náplně....
Skopové slepé střevo patří mezi nejoblíbenější přírodní střívka určená k výrobě různých druhů drobů: pečené, dušené, zrající, sušené, ale i lahodné myslivecké klobásy.
Skopové...
Vepřové slepé střevo patří mezi nejoblíbenější přírodní střívka určená k výrobě různých druhů drobů: pražených, spařených, zráních, sušených, ale především na černý nákyp a...