Jalovec mletý 100g
Kód: 70783103


Související produkty

Přírodní skopová střeva o délce 15 m od JELUX jsou ideální pro výrobu chutných kabanos klobás a dalších masných výrobků. Díky snadnému nanášení na plnicí nálevku a 100% využití...

Skopová střeva 26/28 na klobásy a párky - snadná příprava na pásce, ideální pro domácí výrobu klobás a párků.

Skopová střeva 18/20 pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.

Skopová střeva jsou ideální volbou pro výrobu pařených a uzených klobás, párků a dalších masných výrobků. Vyznačují se vysokou elasticitou a odolností, díky čemuž při tepelném...

Skopová střeva 18/20 na pásu pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Jalovec je keř z čeledi cypřišovité. Jedlá část, a zároveň léčivá surovina, jsou plody, tzn. šišky. Suší se při teplotě pod 35°C, aby se nevypařily těkavé oleje. Její kořenitě nasládlá chuť a vůně zvýrazní chuť a vůni mnoha pokrmů. Jako koření se dodává ve formě zrn a mleté.
Léčivé vlastnosti: - plody jalovce obsahují baktericidní látky;
- účinně čistí žaludek, zlepšuje trávení a povzbuzuje chuť k jídlu;
- je přírodním lékem na pálení žáhy, zažívací potíže a plynatost;
- zlepšuje krevní oběh;
- pomáhá při revmatických bolestech a neuralgii;
- má silné antibakteriální, protiplísňové a protozoální vlastnosti.
Použití:
- koření se jím omáčky, polévky, marinované ryby, zelí;
- na zvěřinu, skopové maso, ryby, paštiky, omáčky a marinády;
- koření se jím myslivecký guláš a kysané zelí;
- je nutné vytvořit si vlastní směsi koření.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 5903240581962 |

Objevte směs koření "Dřevorubec" pro přípravu lahodných klobás. Bez přidané soli a chemických látek, ideální pro zdravé vaření.

Směs na klobásu Żywiecka - přírodní ingredience bez přídavku soli, která vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle hodí...

Směs koření na pečený bůček (1 kg) bez glutamátu zvýrazní přirozenou chuť masa a dodá domácím uzeninám tradiční a aromatický charakter.

Směs pro domácí klobásy – 50 g na 4 kg masa. Obsahuje černý pepř, česnek, jalovec, koriandr a libeček. Ideální pro přípravu tradiční klobásy dle receptu Marcin

Marináda na vepřové koleno s přírodními ingrediencemi bez glutamanu sodného a konzervantů. Perfektní směs pro šťavnaté a aromatické maso.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.