Štěpky na uzení buk-olše frakce 10 - 15kg

Kód: 192272231
647 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
13.11.2024

Štěpky pro uzení z buku a olše z naší nabídky jsou skvělou volbou pro uzení a grilování. Kouř z hořících štěpek proniká do hloubky pokrmu, dodává mu správnou chuť a zlatohnědou barvu.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis produktu

Štěpky pro uzení z buku a olše z naší nabídky jsou skvělou volbou pro uzení a grilování. Kouř z hořících štěpek proniká do hloubky pokrmu, dodává mu správnou chuť a zlatohnědou barvu.

Charakteristika produktu:

Jsou vyrobeny z přírodního bukového a olšového dřeva (30% buku a 70 % olše) z ekologicky čistých oblastí. Neobsahují impregnační a konzervační látky a neobsahují prachové frakce, jsou vynikající pro uzení skopového, hovězího a vepřového masa, mají optimální obsah vlhkosti - méně než 11%, třída 10, jsou vhodné pro grilování a uzení.

Návod k použití:

Grilování: Okolo hořícího dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu štěpek - nepokládejte je přímo na ohniště, protože by okamžitě shořely. Gril přikryjte víkem ihned po umístění pokrmů na rošt.

Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu masa).

Uzení: V závislosti na typu uzenářského zařízení, kterým disponujete, umístěte štěpky na speciální podnos určený pro tento účel nebo kolem ohniště - nepokládejte je přímo na zdroj tepla, protože by okamžitě shořely.

Štěpky uzení uchovávejte na suchém a chladném místě.

Dostupné štěpky pro uzení z naší nabídky si získaly pozitivní ohlasy: od Ústavu potravinářského a tukového průmyslu, Státního hygienického úřadu a Státního zdravotního ústavu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Štěpky na uzení
Hmotnost: 15 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: