Štěpky na uzení olše-buk 1 kg frakce 04

Kód: 70783014
72 Kč
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
2.8.2024

Dřevěné štěpky olše-buk - ideální pro uzení a grilování. Dým z hořících třísek proniká dovnitř pokrmů, dodává jim vhodnou vůni a zlatohnědou barvu. Ideální k uzení jehněčího, hovězího a vepřového masa,

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis produktu

Uzení štěpkami z olše a buku se skvěle hodí k uzení a grilování. Kouř z hořících dřevěných štěpek proniká hluboko do pokrmu a dodává mu patřičné aroma a zlatohnědou barvu.

Vlastnosti produktu:

- pocházejí z přírodního dřeva olše a buku (70 % olše a 30 % buku) z ekologicky čistých oblastí. Jsou bez impregnačních a konzervačních látek, neobsahují prašné frakce,
- ideální k uzení jehněčího, hovězího a vepřového masa,
- se vyznačují optimálním obsahem vody – pod 11 %,
- frakce 04
- pro použití při grilování a uzení.

Jak používat:

Grilování: Kolem žhnoucího dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu dřevěných štěpek – nepokládejte je přímo na oheň, protože se okamžitě rozhoří. Gril by měl být ihned po umístění jídla na rošt zakryt víkem.
Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a druhu připravovaného masa).

Uzení: Dřevěné štěpky podle typu udírny položíme na tác určený přímo k tomuto účelu nebo kolem ohniště - nepokládejte je přímo na zdroj tepla, protože se okamžitě rozhoří.

Dřevěné štěpky by měly být skladovány na suchém a chladném místě.

Štěpky dostupné v naší nabídce mají kladná hodnocení od: Ústavu masného a tukového průmyslu, Státního hygienického ústavu, Státního hygienického ústavu.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Štěpky na uzení
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: