Detailní popis produktu
Štěpky na uzení bukové 1 kg frakce 08
Nabízené dřevěné štěpky neobsahují spory plísní a hub, stejně jako další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě. Snažíme se zajistit, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty nejvyšší standardy, a proto jsou sušeny při teplotě přibližně 600 °C. Díky tomu má maso připravené pomocí uzení těmito štěpkami jedinečnou chuť a vůni. Zaručujeme nejvyšší kvalitu našich produktů.
Buk – tento druh dřeva se používá především pro vepřové maso, ryby a drůbež. Dodá masu světlou, zlatavou barvu. Bukové štěpky se stále častěji používají pro všechny druhy uzení. Jsou ideální i pro začátečníky.
Vlastnosti štěpky:
- Suché - vlhkost pouze 10% (+/- 2%), bez hub, plísní a mikroorganismů, čisté, důkladně odprášené, pečlivě vytříděné. Štěpky mají kladná hodnocení od: Ústavu masného a tukového průmyslu, Státního hygienického ústavu, Státního hygienického ústavu. Štěpka je ideální pro uzení ve všech typech udíren. Univerzálnost štěpek v naší nabídce je předurčuje pro všechny typy udíren a generátorů kouře (stačí vybrat vhodnou frakci).
Použití štěpky:
Dřevní štěpka se používá jako náhrada za uzení dřevem. V případě tradičních udíren na dřevo musíte nejprve získat velké množství uhlíků ze dřeva. Dřevěné štěpky se po malých dávkách sypou na uhlíky, dokud nedosáhnete požadovaného efektu. Pro vytvoření většího množství kouře lze dřevěné štěpky navlhčit.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.