Štěpky na uzení olše+buk 1 kg frakce 10

Kód: 70783025
47 Kč
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
21.6.2024

Dřevěné štěpky buk-olše - ideální pro uzení a grilování. Dým z hořících třísek proniká dovnitř pokrmů, dodává jim vhodnou vůni a zlatohnědou barvu.

Detailní informace

Pošta od 75 Kč
Pošta od 75 Kč
Doprava Zásilkovnou nebo GLS a poštovné od 75 Kč.
Proklientský přístup
Proklientský přístup
Svým zákazníkům vycházíme maximálně vstříc.
Široký výběr
Široký výběr
Široký sortiment včetně výrobků z České republiky

Detailní popis produktu

Popis produktu

Dřevěné štěpky buk-olše - ideální pro uzení a grilování. Dým z hořících třísek proniká dovnitř pokrmů, dodává jim vhodnou vůni a zlatohnědou barvu.

Charakteristika produktu:

Jsou vyrobeny z přírodního bukového a olšového dřeva (30% buku a 70% olše) z ekologicky čistých oblastí. Neobsahují impregnační nebo konzervační látky a neobsahují prachové frakce, Ideální pro uzení jehněčího, hovězího a vepřového masa, Mají optimální obsah vlhkosti - méně než 11%, frakce 10, Vhodné pro grilování a uzení.

Použití:

Grilování: Okolo rozpáleného dřevěného uhlí položte dvoucentimetrovou vrstvu třísek - nepoložte je přímo na oheň, protože by okamžitě shořely. Gril přikryjte poklicí ihned poté, co pokrmy položíte na mřížku.

Doba grilování - od 10 do 30 minut (v závislosti na velikosti a typu masa, který připravujete).

Uzení: V závislosti na druhu kouřového zařízení, který máte k dispozici, umístěte třísky na speciální podnos určený k tomuto účelu nebo kolem ohniště - nepoložte je přímo na zdroj tepla, protože by okamžitě shořely.

Třísky uchovávejte na suchém a chladném místě.

Dostupné třísky na uzení v naší nabídce získaly pozitivní hodnocení od Institutu pro masný a tukový průmysl, Státního zdravotního ústavu a Státního hygienického ústavu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Štěpky na uzení
Hmotnost: 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: