Jabloň - dává velmi jemný kouř s jemnou ovocnou příchutí, lehce nasládlá. Dřevěné štěpky z jablek se dají použít k uzení drůbeže - hezky zbarví slupku do tmavě hněda a dodají...
Štěpky pro uzení z buku a olše z naší nabídky jsou skvělou volbou pro uzení a grilování. Kouř z hořících štěpek proniká do hloubky pokrmu, dodává mu správnou chuť a zlatohnědou...
Štěpky pro uzení z buku a olše - jsou ideální pro uzení a grilování. Kouř z hořících štěpek proniká hluboko do pokrmu, dodává mu vhodnou vůni a zlatohnědou barvu.
Štěpky z naší nabídky jsou prosté spor výtrusů plísní a hub, stejně jako jiných mikroorganismů obsažených v zpracovávané dřevní hmotě. Věnujeme maximální úsilí tomu, aby naše...
Štěpky z naší nabídky jsou prosté spor výtrusů plísní a hub, stejně jako jiných mikroorganismů obsažených v zpracovávané dřevní hmotě. Věnujeme maximální úsilí tomu, aby naše...
Štěpky z naší nabídky jsou bez spor a plísní, stejně jako dalších mikroorganismů, které se nacházejí v zpracovávaném dřevěném materiálu. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky...
Tlakový kámen je pokrytý smaltem, takže se snadno udržuje v čistotě.
Ideální pro nakládání zelí a další zeleniny a ovoce.
Díky speciálně upraveným otvorům v kamenech je jejich...
Hlavním účelem vroubkované fólie je účinná ochrana výrobku, zachování kvality a prodloužení trvanlivosti balených výrobků, tedy masa a masných výrobků, mléčných výrobků (např....
Hlavním účelem sáčků je účinná ochrana výrobku, zachování kvality a prodloužení trvanlivosti balených výrobků, tedy masa a masných výrobků, mléčných výrobků (např. sýrů), ryb,...
Hlavním účelem sáčků je účinná ochrana výrobku, zachování kvality a prodloužení trvanlivosti balených výrobků, tedy masa a masných výrobků, mléčných výrobků (např. sýrů), ryb,...
Celulózová fólie, šířka 48 cm.Tento produkt se používá při zpracování masa, vaření v páře, uzení a pečení. Díky obalu zůstává maso šťavnaté a aromatické.