Nové koření zrno 200g
Kód: 169458990


Související produkty

Sníte o vlastních aromatických směsích bylinek a koření?Přírodní a odolný hmoždíř z vysoce kvalitní, ušlechtilé šedé žuly odolné proti poškrábání vám usnadní přípravu! Hrubý...

Sníte o vlastních aromatických směsích bylinek a koření?Přírodní a odolný hmoždíř z vysoce kvalitní, ušlechtilé šedé žuly odolné proti poškrábání vám usnadní přípravu! Hrubý...

Sníte o vlastních aromatických směsích bylinek a koření?Přírodní a odolná hmoždíř z vysoce kvalitní, ušlechtilé šedé žuly odolné proti poškrábání vám usnadní přípravu! Hrubý...

Nerezový hrnec se skleněnou poklicí, nýtovanými uchy a košíkem je skvělým doplňkem k šunkovaru s kapacitou 0,8 kg a 1,5 kg. Přiložený koš s nerezovými držadly vám také umožní...

Přírodní a odolný hmoždíř je vyroben z vysoce kvalitní ušlechtilé žuly.Hrubý vnitřek hmoždíře v kombinaci s hrotem paličky a vhodnou hloubkou z něj činí ideální nástroj pro...

Skopová střeva 26/28 na klobásy a párky - snadná příprava na pásce, ideální pro domácí výrobu klobás a párků.

Skopová střeva 18/20 pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Barva plodů je červenohnědá. Obsahují spoustu silic, které jim dodávají aromatickou vůni a ostrou, hořkou chuť. Vůně je dost slabá, lehce připomíná vůni hřebíčku s přídavkem květinové vůně. Nové koření usnadňuje vstřebávání selenu, vitamínů skupiny B a betakarotenu. Měly by se však konzumovat s mírou, konzumace většího množství (to platí pro většinu koření) škodí a způsobuje poruchy trávení. Hlavní účinnou látkou nového koření je eugenol, dále jsou zde: pryskyřice, třísloviny, cukr, kyselina jablečná a kyselina gallová
Nejčastěji se používá ke kořenění uzenin, nálevů, konzerv, polévek, ale i nakládaných okurek a různých druhů zeleninových salátů a ovocných kompotů.
V menší míře se používá k dochucení krémů, dortů, palačinek a některých likérů, t. zv. "Pimento Drama."
Na Blízkém východě je to běžné koření. Často se zde přidává do pokrmů místo soli nebo pepře.
Je hlavní složkou barbecue omáčky.
Je to léčivá rostlina. Pomáhá při nadýmání a kolikách, ulevuje při neuralgiích a revmatických potížích, má také slabé dezinfekční účinky.
Používá se k výrobě kosmetiky a parfémů a dalších produktů kosmetického průmyslu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
EAN: | 5905261000590 |

Směs pro domácí klobásy – 50 g na 4 kg masa. Obsahuje černý pepř, česnek, jalovec, koriandr a libeček. Ideální pro přípravu tradiční klobásy dle receptu Marcin

Směs koření na klobásy Kabanos bez glutamanu a konzervantů. Připravte si lahodné domácí kabanosy s tradiční chutí a přírodními ingrediencemi.

Směs na bílou klobásu - přírodní ingredience bez přídavku soli a cukru, která vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle...

Objevte směs koření "Dřevorubec" pro přípravu lahodných klobás. Bez přidané soli a chemických látek, ideální pro zdravé vaření.

Univerzální kořenicí směs Jelux pro vepřové, drůbež i hovězí – šťavnaté maso plné chuti bez námahy.

Směs na klobásu Żywiecka - přírodní ingredience bez přídavku soli, která vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle hodí...

Směs koření na klobásu na způsob Lisiecka z receptu Marcina Kostrzewského.Obsahuje přírodní ingredience bez přidané soli, cukru nebo jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám umožní...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.