Pepř červený zrno 100g Premium
Kód: 219211735


Související produkty

Skopová střeva 18/20 pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.

Skopová střeva 26/28 na klobásy a párky - snadná příprava na pásce, ideální pro domácí výrobu klobás a párků.

Skopová střeva jsou ideální volbou pro výrobu pařených a uzených klobás, párků a dalších masných výrobků. Vyznačují se vysokou elasticitou a odolností, díky čemuž při tepelném...

Skopová střeva 18/20 na pásu pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.

Přírodní skopová střeva o délce 15 m od JELUX jsou ideální pro výrobu chutných kabanos klobás a dalších masných výrobků. Díky snadnému nanášení na plnicí nálevku a 100% využití...
Detailní popis produktu
Červený pepř – pro svou jedinečnou chuť se používá ke kořenění bílého masa, telecího masa, ryb a mořských plodů. Používá se do marinád, omáček, nápojů a salátů.
Má atraktivní, poutavý vzhled, a proto se často používá ke zdobení pokrmů a dezertů. Jeho chuť se hodí k ovoci, proto se používá ke kořenění ovocných salátů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
EAN: | 5905261001672 |

Směs koření na klobásy Kabanos bez glutamanu a konzervantů. Připravte si lahodné domácí kabanosy s tradiční chutí a přírodními ingrediencemi.


Směs koření na šunkovou klobásu podle receptu Marcina KostrzewskéhoSměs obsahuje pouze přírodní složky bez přídavku soli a cukru či jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám umožní...

Slezská klobásová směs - to jsou přírodní suroviny bez přidané soli a cukru, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele.

Směs na bílou klobásu - přírodní ingredience bez přídavku soli a cukru, která vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle...

Objevte směs koření "Dřevorubec" pro přípravu lahodných klobás. Bez přidané soli a chemických látek, ideální pro zdravé vaření.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.