Pepř mletý s bylinkami 100g
Kód: 190374068


Související produkty
Milujete dokonale připravené šťavnaté steaky? Chcete, aby vaše vařená, pečená a grilovaná masa byla křehká a delikátní a jejich chuť zvýrazněna použitým kořením a marinádami?...
Sníte o vlastních aromatických směsích bylinek a koření?Přírodní a odolná hmoždíř z vysoce kvalitní, ušlechtilé šedé žuly odolné proti poškrábání vám usnadní přípravu! Hrubý...
Přírodní skopová střeva o délce 15 m od JELUX jsou ideální pro výrobu chutných kabanos klobás a dalších masných výrobků. Díky snadnému nanášení na plnicí nálevku a 100% využití...
Skopová střeva 18/20 na pásu pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.
Skopová střeva jsou ideální volbou pro výrobu pařených a uzených klobás, párků a dalších masných výrobků. Vyznačují se vysokou elasticitou a odolností, díky čemuž při tepelném...
Skopová střeva 18/20 pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Směs koření z různých bylin. Jde o koření polské kuchyně, vytvořené v období Polské lidové republiky. Bylinným pepřem se obvykle koření pokrmy z masa a ryb, houbové pokrmy, vejce natvrdo, ale také polévky (zejména se zelím nebo luštěninami), bylinkové omáčky, saláty atd.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jednodruhové koření |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 5905261001207 |
Směs na krakovskou klobásu - přírodní ingredience bez přídavku soli a cukru, která vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se...
Sušené provensálské bylinky jsou harmonickou kompozicí, která se vyznačuje příjemnou vůní a vysokými kulinářskými kvalitami. Každá ze složek provensálských bylin se vyznačuje...
Marináda na kuře Jelux bez glutamátu dodá masu šťavnatost, svěží vůni a přirozenou chuť – ideální pro pečení i grilování.
Jelux Tyrolean Canned Mix – perfektní kořenící směs pro autentické tyrolské konzervované maso s jedinečnou chutí a vůní.
Směs pro domácí klobásy – 50 g na 4 kg masa. Obsahuje černý pepř, česnek, jalovec, koriandr a libeček. Ideální pro přípravu tradiční klobásy dle receptu Marcin
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)