Skořice celá 100g
Kód: 169459000


Související produkty

Skopová střeva 26/28 na klobásy a párky - snadná příprava na pásce, ideální pro domácí výrobu klobás a párků.

Skopová střeva 18/20 na pásu pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.

Skopová střeva jsou ideální volbou pro výrobu pařených a uzených klobás, párků a dalších masných výrobků. Vyznačují se vysokou elasticitou a odolností, díky čemuž při tepelném...

Skopová střeva 18/20 pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.

Přírodní skopová střeva o délce 15 m od JELUX jsou ideální pro výrobu chutných kabanos klobás a dalších masných výrobků. Díky snadnému nanášení na plnicí nálevku a 100% využití...
Detailní popis produktu
Víš, že...
Skořice je jedním z nejstarších koření na světě. Zmínka o tomto koření se objevila kolem roku 2800 př. n. l. v bylinné knize jednoho z čínských císařů. V roce 1636 Holanďané vzali skořici z ostrova Cejlon a začali s jeho pěstováním. Kromě Srí Lanky se skořice pěstuje také v Indii, Brazílii, Indonésii a na ostrovech v Karibském moři a Indickém oceánu. Skořice je jediné koření získané z kůry rostliny. Větve skořicového stromu nebo keře se odřezávají, když jsou silné asi 3 centimetry. Po seškrábnutí nepoužitelné vnější kůry nožem se odhalí cenná vnitřní kůra. Řeže se podél větve a poté přes ni dvěma kruhovými řezy. Kousek kůry oddělený od větve se sroluje do ruličky a suší. Tímto způsobem vzniká tzv tyčinky skořice.
Aplikace:
Tyčinky skořice jsou nezbytnou složkou mnoha dezertů, zejména pečiva s jablky. Používá se také pro mléčné nápoje, kávu a čaj. Dodává jedinečné aroma domácím tinkturám. Někteří lidé si nedokážou představit přípravu zvěřiny bez přidání skořice.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 5905261000613 |

Směs koření na drůbeží paštiku (1 kg) bez glutamátu. Zvýrazní chuť masa, dodá jemné aroma cibule, kardamomu a zázvoru. Vystačí až na 80 kg domácích výrobků.

Směs koření na klobásy Kabanos bez glutamanu a konzervantů. Připravte si lahodné domácí kabanosy s tradiční chutí a přírodními ingrediencemi.

Objevte směs koření "Dřevorubec" pro přípravu lahodných klobás. Bez přidané soli a chemických látek, ideální pro zdravé vaření.

Směs pro domácí klobásy – 50 g na 4 kg masa. Obsahuje černý pepř, česnek, jalovec, koriandr a libeček. Ideální pro přípravu tradiční klobásy dle receptu Marcin

Slezská klobásová směs - to jsou přírodní suroviny bez přidané soli a cukru, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele.

Kořenicí směs na bůček s česnekem, uzenou paprikou a majoránkou – bez přidaného glutamátu. Z 1 kg připravíte cca 33 kg domácí pochoutky.

Přírodní směs koření Jelux pro výrobu domácí bílé klobásy bez přidané soli a cukru. Vhodná pro 75 kg masa. Obsahuje česnek, pepř, majoránku a hořčici.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.