Vosk na výrobu žlutého sýra 150g
Kód: 411225


Související produkty

Forma na výrobu sýra pro domácí výrobu sýrů, ideální zejména na měkké syřidlo a tvaroh. Umožňuje získat sýr ve tvaru válce. Je vyrobena z odolného materiálu a je schválena pro...

Sýřidla jsou nejjednodušší a nejrychlejší sýry na domácí přípravu. Podávat je můžete jak ve slané, tak sladké verzi s přídavkem ovoce nebo sušeného ovoce. Pevnou porci tohoto...

Kořenicí směs bez konzervantů a glutamátu pro perfektní marinaci vepřového kolene – vystačí až na 33 kg masa.

Koření na tyrolský luncheon meat 0,5 kg - Použijte 10 g na 1 kg masa. Skvělé pro domácí přípravu chutného luncheon meatu.

Směs koření na pečený bůček (1 kg) bez glutamátu zvýrazní přirozenou chuť masa a dodá domácím uzeninám tradiční a aromatický charakter.

Sušené provensálské bylinky jsou harmonickou kompozicí, která se vyznačuje příjemnou vůní a vysokými kulinářskými kvalitami. Každá ze složek provensálských bylin se vyznačuje...

Kořenicí směs na bůček s česnekem, uzenou paprikou a majoránkou – bez přidaného glutamátu. Z 1 kg připravíte cca 33 kg domácí pochoutky.

Slezská klobásová směs - to jsou přírodní suroviny bez přidané soli a cukru, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele.
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Plastový vosk se používá k potahování syřidel a zrajících (žlutých) sýrů. Chrání sýr před vysycháním, kontaminací a mikroorganismy - především plísní. Navíc je jím potažený sýr prostě krásný.
Jak používat:
Nádobu vložte na 20 minut do vroucí vody, poté ji naneste štětcem nebo ponořte sýr do rozpuštěného vosku. Jakmile dokončíte voskování, nechte sýr, dokud úplně nevychladne. Vychladlý sýr dejte stranou, nejlépe na sýrovou podložku.
Bod tání vosku: cca 55°C.
Poznámka: Neohřívejte v mikrovlnné troubě.
Velikost balení:
∅ 9,2 cm
výška 6,3 cm.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Výroba sýrů |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
EAN: | 5908277717797 |

Nádoba je vyrobena z vysoce kvalitního plastu. Dalším prvkem je mřížka, kterou lze použít dvěma způsoby: 1) jako základ pro výrobu sýra, ideální pro odkapávání syrovátky při...

Formy na sýr umožňují snadné a přesné tvarování sýrů. Jsou nezbytné pro každého nadšence do tvorby domácích produktů, protože zajišťují odpovídající tvar a objem sýrů a také...

Záleží vám na kvalitě produktů, které každý den skončí na stole vaší rodiny? Dáváte přednost tomu, abyste ve svém jídelníčku viděli zdravé produkty bez zbytečných přísad? Se...

Chlorid vápenatý je činidlo používané při výrobě sýrů ke zvýšení efektivity výroby sýrů. Toto je nezbytný doplněk při použití nízkopasterizovaného nebo čerstvého mléka s nízkým...

Perfektně vybraná směs bakterií mléčného kvašení, která vám umožní vyrobit lahodný domácí sýr Gouda, který je skvělým základem zdravé výživy včetně bezlepkové.

Chcete si vyrobit svůj první domácí sýr? Nebo možná hledáte syřidlo, které zaručí vysokou kvalitu a účinnost při výrobě? Domácí sýr vyrobený ve vlastní kuchyni je zárukou...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.