Nakládací konzervační sůl na uzeniny 1 kg
Kód: 70783197


Související produkty
Skopová střeva 18/20 pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.
Skopová střeva 26/28 na klobásy a párky - snadná příprava na pásce, ideální pro domácí výrobu klobás a párků.
Přírodní skopová střeva o délce 15 m od JELUX jsou ideální pro výrobu chutných kabanos klobás a dalších masných výrobků. Díky snadnému nanášení na plnicí nálevku a 100% využití...
Skopová střeva 18/20 na pásu pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.
Skopová střeva jsou ideální volbou pro výrobu pařených a uzených klobás, párků a dalších masných výrobků. Vyznačují se vysokou elasticitou a odolností, díky čemuž při tepelném...
Detailní popis produktu
Nakládací konzervační sůl se používá k výrobě solanky, pro injektáž nebo suché obalování. Maso všech druhů je vhodné k solení a nakládání. Nejčastěji se vepřové maso konzervuje a proces konzervace má zušlechťující účinek, který mu dodává specifickou barvu, chuť a vůni.
Zabraňuje množení bakterií a zachovává červenorůžovou barvu masa.
Dusitanová konzervační sůl (konzervační sůl*) je nenahraditelná při výrobě masných a uzenářských výrobků. Nakládání označuje jeden z nejstarších způsobů konzervace potravin – konzervaci solí. Konzervační sůl zajišťuje mikrobiologickou stabilitu masa a snižuje riziko botulismu; konzervuje maso, dodává mu růžovou barvu a pikantní chuť.
Výhody použití dusitanové mořicí soli
Konzervační vlastnosti
Možnost přizpůsobení druhu soli výrobnímu procesu firmy
Zvýrazňuje přirozenou barvu masa
Poskytuje mikrobiologickou stabilitu
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jednodruhové koření |
|---|---|
| Hmotnost: | 1.01 kg |
| EAN: | 5905261000057 |
Koření na tyrolský luncheon meat 0,5 kg - Použijte 10 g na 1 kg masa. Skvělé pro domácí přípravu chutného luncheon meatu.
Směs koření na pečený bůček (1 kg) bez glutamátu zvýrazní přirozenou chuť masa a dodá domácím uzeninám tradiční a aromatický charakter.
Kmínová klobásová směs - to jsou přírodní ingredience bez přídavku soli, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle...
Kořenicí směs bez konzervantů a glutamátu pro perfektní marinaci vepřového kolene – vystačí až na 33 kg masa.
Směs koření na klobásu "Dřevorubec" podle receptu Marcina KostrzewskéhoSměs obsahuje pouze přírodní složky bez přídavku soli a cukru či jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám...
Směs pro domácí klobásy – 50 g na 4 kg masa. Obsahuje černý pepř, česnek, jalovec, koriandr a libeček. Ideální pro přípravu tradiční klobásy dle receptu Marcin
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)