Nakládací konzervační sůl na uzeniny 1 kg
Kód: 70783197


Související produkty

Skopová střeva 26/28 na klobásy a párky - snadná příprava na pásce, ideální pro domácí výrobu klobás a párků.

Skopová střeva 18/20 pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.

Skopová střeva jsou ideální volbou pro výrobu pařených a uzených klobás, párků a dalších masných výrobků. Vyznačují se vysokou elasticitou a odolností, díky čemuž při tepelném...

Přírodní skopová střeva o délce 15 m od JELUX jsou ideální pro výrobu chutných kabanos klobás a dalších masných výrobků. Díky snadnému nanášení na plnicí nálevku a 100% využití...

Skopová střeva 18/20 na pásu pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.
Detailní popis produktu
Nakládací konzervační sůl se používá k výrobě solanky, pro injektáž nebo suché obalování. Maso všech druhů je vhodné k solení a nakládání. Nejčastěji se vepřové maso konzervuje a proces konzervace má zušlechťující účinek, který mu dodává specifickou barvu, chuť a vůni.
Zabraňuje množení bakterií a zachovává červenorůžovou barvu masa.
Dusitanová konzervační sůl (konzervační sůl*) je nenahraditelná při výrobě masných a uzenářských výrobků. Nakládání označuje jeden z nejstarších způsobů konzervace potravin – konzervaci solí. Konzervační sůl zajišťuje mikrobiologickou stabilitu masa a snižuje riziko botulismu; konzervuje maso, dodává mu růžovou barvu a pikantní chuť.
Výhody použití dusitanové mořicí soli
Konzervační vlastnosti
Možnost přizpůsobení druhu soli výrobnímu procesu firmy
Zvýrazňuje přirozenou barvu masa
Poskytuje mikrobiologickou stabilitu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 1.01 kg |
EAN: | 5905261000057 |

Vyvážená směs koření na brambory dodá vašim pokrmům jedinečnou chuť a vůni. Ideální na pečené, smažené i vařené brambory.

Směs koření na klobásy/párky z receptu Marcina Kostrzewského Přírodní ingredience bez přidané soli a cukru nebo jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám umožní připravit lahodné...

Směs koření na pečený bůček (1 kg) bez glutamátu zvýrazní přirozenou chuť masa a dodá domácím uzeninám tradiční a aromatický charakter.

Směs koření na drůbeží paštiku (1 kg) bez glutamátu. Zvýrazní chuť masa, dodá jemné aroma cibule, kardamomu a zázvoru. Vystačí až na 80 kg domácích výrobků.


Směs na tlačenku s pečlivě vybranými přírodními ingrediencemi bez soli a glutamátu. Ideální pro přípravu domácí tlačenky a jiných masných výrobků.

Přírodní směs koření "Jelux" pro přípravu láku na šunky, vepřové karé, slaninu a další uzeniny. 860 g směsi stačí na 15 kg masa.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.