Tekutý dým je ideální alternativou k tradičnímu uzení. Dodá pokrmům výraznou uzenou chuť a vůni – bez kouře, bez udírny. Vhodný pro maso, ryby, omáčky, saláty i vegetariánské...
Směs koření na hornickou klobásu podle receptury Marcina Kostrzewského je vyrobena z pečlivě vybraných přírodních surovin bez přidaného glutamanu sodného a konzervantů. Díky...
Směs pro domácí klobásy – 50 g na 4 kg masa. Obsahuje černý pepř, česnek, jalovec, koriandr a libeček. Ideální pro přípravu tradiční klobásy dle receptu Marcin
Rozmarýn s výraznou kořenitou chutí a svěží vůní je ideální pro jehněčí, skopové, ryby a drůbež. Hodí se do marinád a ladí s česnekem a bylinkami Provence.
Nakládací sůl (rychlo sůl) je nezbytná pro rychlé a efektivní solení a konzervaci všech druhů jatečných zvířat, zejména vepřového masa. Zajišťuje vynikající chuť, barvu a...