Pepř bílý mletý 100g
Kód: 166314314


Související produkty

Přírodní hovězí girlanda 43/46 střeva jsou ideální pro domácí uzené, vařené, opařené a sušené produkty.Hovězí střívka Wiankowe se nejčastěji používají na klobásu Lisiecka,...

Přírodní vepřová střeva kalibrovaná v dlouhých částech. Tato střívka jsou určena pro výrobu uzených, vařených, spařených a zrajících uzenin.

Ovčí střeva 22/24 15m na pásku na klobásy, párky přímo od výrobce JELUX Polska Přírodní ovčí střeva v ráži 22/24 ex v krátkých úsecích připravená speciálně pro zákazníka na...

Skopová střeva 18/20 pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.

Skopová střeva jsou ideální volbou pro výrobu pařených a uzených klobás, párků a dalších masných výrobků. Vyznačují se vysokou elasticitou a odolností, díky čemuž při tepelném...

Přírodní skopová střeva o délce 15 m od JELUX jsou ideální pro výrobu chutných kabanos klobás a dalších masných výrobků. Díky snadnému nanášení na plnicí nálevku a 100% využití...

Skopová střeva 26/28 na klobásy a párky - snadná příprava na pásce, ideální pro domácí výrobu klobás a párků.
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Vyznačuje se jemnější chutí a intenzivnější vůní než černý pepř. Proto je ideálním kořením pro bílá masa, omáčky, paštiky a rybí pokrmy. Když se přidá ke konci vaření, zvýrazní i chuť salátů, zeleninových pokrmů, drobů a vajec.
Pepř je nazýván „králem koření“. Pochází ze stejné rostliny, ze které se získává černý a zelený pepř, ale sklízí se v jiné fázi zralosti a prochází trochu jiným zpracováním.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 5905261000026 |


Směs koření na klobásu "Dřevorubec" podle receptu Marcina KostrzewskéhoSměs obsahuje pouze přírodní složky bez přídavku soli a cukru či jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám...

Přírodní směs koření bez přidané soli a cukru pro přípravu venkovské klobásy. Ideální pro domácí výrobu aromatických a zdravých klobás.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.