Jelux
Česnek – je rostlina ze střední Asie, jejíž kulinářské a léčebné využití je známé již po staletí. Nyní se pěstuje téměř po celém světě. Charakteristická palčivá chuť a štiplavá...
Kód: 169458961
Uzené střevo dodává masu křehkost, vyznačuje se pružností, zajišťující hladký a bezproblémový proces plnění.
Barva střívka je mírně kouřová, hotové výrobky jsou barevně podobné...
Kód: 190371190
Síťky na uzeninu – slouží k přípravě tradičních uzených kýt, tzv kuličky, ale i na vařené šunky a zrající klobásy.
Kód: 174935260
Síťky na uzeninu – slouží k přípravě tradičních uzených kýt, tzv kuličky, ale i na vařené šunky a zrající klobásy.
Kód: 174935261
Bílé a červené nitě - pro uzení masa. Díky použití provázku získají výrobky tradiční vzhled a tvar. Nitě mohou být podrobeny tepelnému zpracování bez kvalitativních změn vůně a...
Kód: 103017908
Červená a bílá příze na uzení masa. Díky použití provázku získají výrobky tradiční vzhled a tvar. Nitě mohou být podrobeny tepelnému zpracování bez kvalitativních změn vůně a...
Kód: 103017903
Hovězí slepé střevo je jedno z nejoblíbenějších přírodních střev určených k výrobě různých druhů drobů: opařených, vyzrálých i sušených.
Kapacita střívka je cca 6-8 kg náplně....
Kód: 190371111
Skopové slepé střevo patří mezi nejoblíbenější přírodní střívka určená k výrobě různých druhů drobů: pečené, dušené, zrající, sušené, ale i lahodné myslivecké klobásy.
Skopové...
Kód: 192272242
Vepřové slepé střevo patří mezi nejoblíbenější přírodní střívka určená k výrobě různých druhů drobů: pražených, spařených, zráních, sušených, ale především na černý nákyp a...
Kód: 192280300
Vepřové žaludky patří mezi nejoblíbenější přírodní střeva určená k výrobě různých druhů velkých drobů: dušených, sušených a především na tlačenku. Tyto produkty mají svou...
Kód: 192272241
Přírodní vepřová tlustá střeva jsou produktem určeným k výrobě různých druhů drobů, kupř. Průměr po naplnění může být cca 50-70mm a délka sekce se může lišit. Tato střeva mají...
Kód: 192272238
Tekutý kouř je skvělou alternativou pro každého kuchaře - profesionála i amatéra, který chce vytvářet pokrmy s vůní uzeného masa.
Nejlepší je přidat do marinády (150 ml na 10...
Kód: 170906410
Stránka 26 z 32 -
384 položek celkem