Římský kmín 100 g
Kód: 70783114


Související produkty
Skopová střeva 18/20 pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.
Skopová střeva jsou ideální volbou pro výrobu pařených a uzených klobás, párků a dalších masných výrobků. Vyznačují se vysokou elasticitou a odolností, díky čemuž při tepelném...
Skopová střeva 18/20 na pásu pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.
Skopová střeva 26/28 na klobásy a párky - snadná příprava na pásce, ideální pro domácí výrobu klobás a párků.
Přírodní skopová střeva o délce 15 m od JELUX jsou ideální pro výrobu chutných kabanos klobás a dalších masných výrobků. Díky snadnému nanášení na plnicí nálevku a 100% využití...
Detailní popis produktu
Popis výrobku
Mletý římský kmín se vyznačuje kyselou a pikantní chutí. Často je součástí orientálních směsí koření, jako je kari nebo garam masala. Dodává pokrmům výraznost a pikantnost. Mletý kmín se doporučuje zejména k dušeným pokrmům, tmavým omáčkám, rybám a grilovaným masům, jako je jehněčí nebo kuřecí pokrmy.
Víš, že...
Římský kmín se při vaření používá již od starověku. V současnosti je spojován především s kuchyní Východu a Jihu. Oblíbený je zejména v Maroku, kde ho kuchaři přidávají do kuskusu, masitých pokrmů a dušené zeleniny. Kmín je často zaměňován s kmínem kvůli podobnému názvu, ale ve skutečnosti je jeho chuť intenzivnější a kořenitější.
Použití:
Mletý kmín je nejlepší přidat do pokrmů na konci vaření. Úspěšně se kombinuje s luštěninami, jako jsou fazole nebo hrách. Skvěle obohatí i chuť jemného lilku. Hodí se k mexickým pokrmům, jako je chilli con carne nebo mexické tortilly s masem. Mletý kmín můžeme přidat do hummusu, který je v Polsku stále oblíbenější, i do obyčejného kysaného zelí.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Jednodruhové koření |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.1 kg |
| EAN: | 5903240581931 |
Směs koření na klobásu "Dřevorubec" podle receptu Marcina KostrzewskéhoSměs obsahuje pouze přírodní složky bez přídavku soli a cukru či jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám...
Směs pro domácí klobásy – 50 g na 4 kg masa. Obsahuje černý pepř, česnek, jalovec, koriandr a libeček. Ideální pro přípravu tradiční klobásy dle receptu Marcin
Frankfurter mix - přírodní ingredience bez přidané soli, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle hodí k masu –...
Směs koření na klobásy Kabanos bez glutamanu a konzervantů. Připravte si lahodné domácí kabanosy s tradiční chutí a přírodními ingrediencemi.
Koření na vepřovou krkovičku – přírodní ingredience, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele.
Přírodní směs koření "Jelux" pro přípravu láku na šunky, vepřové karé, slaninu a další uzeniny. 860 g směsi stačí na 15 kg masa.
Koření Magic Dust je připraveno pro všechny pokrmy pomalého občerstvení - Pulled Pork, Hrudník, Žebra, Pastrami...Potřete to celé! Ideální pro vepřové maso, kuřecí maso,...
Koření na fazole po brataňsku – směs vybraných ingrediencí pro bohatou chuť a aroma. Ideální pro přípravu tradičních fazolí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
.png)