Přírodní vepřová střeva v krátkých částech jsou ideální pro výrobu domácích produktů. Tato střívka jsou určena pro uzené, vařené, spařené a zrající uzeniny.
Polyamidová střeva se používají k výrobě neuzenářských masných výrobků. Jsou nepropustné pro kyslík, vodní páru a UV záření, díky čemuž si produkty uchovají svou chuť a vůni po...
Polyamidová střeva se používají k výrobě neuzenářských masných výrobků. Jsou nepropustné pro kyslík, vodní páru a UV záření, díky čemuž si produkty uchovají svou chuť a vůni po...
Polyamidová střeva se používají k výrobě neuzenářských masných výrobků. Jsou nepropustné pro kyslík, vodní páru a UV záření, díky čemuž si produkty uchovají svou chuť a vůni po...
K zavaření a uzení - proteinový obal na klobásu se bude dobře používat při přípravě pečených, spařených a teplých, teplých i studených uzených domácích produktů.
Na různé druhy...
K zavaření a uzení - proteinový obal na klobásu se bude dobře používat při přípravě pečených, spařených a teplých, teplých i studených uzených domácích produktů.
Na různé druhy...
K zavaření a uzení - proteinový obal na klobásu se bude dobře používat při přípravě pečených, spařených a teplých, teplých i studených uzených domácích produktů.
Na různé druhy...
K zavaření a uzení - proteinový obal na klobásu se bude dobře používat při přípravě pečených, spařených a teplých, teplých i studených uzených domácích produktů.
Jednoduché...