Tymián sušený 100g
Kód: 70783263


Související produkty

Skopová střeva jsou ideální volbou pro výrobu pařených a uzených klobás, párků a dalších masných výrobků. Vyznačují se vysokou elasticitou a odolností, díky čemuž při tepelném...

Přírodní skopová střeva o délce 15 m od JELUX jsou ideální pro výrobu chutných kabanos klobás a dalších masných výrobků. Díky snadnému nanášení na plnicí nálevku a 100% využití...

Skopová střeva 26/28 na klobásy a párky - snadná příprava na pásce, ideální pro domácí výrobu klobás a párků.

Skopová střeva 18/20 na pásu pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.

Skopová střeva 18/20 pro snadnou výrobu klobás a párků, přímo od Jelux – ideální pro domácí zpracování masa.
Detailní popis produktu
Silně aromatická vůně a mírně nahořklá chuť pochází z velkého množství silice, kterou obsahuje. Nejčastěji se používá jako koření, pokud ho chcete míchat, je nejlepší ho smíchat například s bobkovým listem nebo petrželkou.
Tymián skvěle chutná k masitým pokrmům, pikantním omáčkám, těžkým polévkám (hrachová, fazolová), rybám, pečené kachně a zvěřině. Lze s ním kořenit uzeniny, bigos, mleté maso, paštiky, sýry, saláty, zeleninu a pizzu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednodruhové koření |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 5903240581702 |

Kmínová klobásová směs - to jsou přírodní ingredience bez přídavku soli, které vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se skvěle...

Směs na krakovskou klobásu - přírodní ingredience bez přídavku soli a cukru, která vám umožní připravit lahodné, aromatické a zdravé pokrmy pro vaši rodinu a přátele. Směs se...

Směs koření na šunkovou klobásu podle receptu Marcina KostrzewskéhoSměs obsahuje pouze přírodní složky bez přídavku soli a cukru či jiných zvýrazňovačů chuti. Směs vám umožní...

Sušené provensálské bylinky jsou harmonickou kompozicí, která se vyznačuje příjemnou vůní a vysokými kulinářskými kvalitami. Každá ze složek provensálských bylin se vyznačuje...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.