Přírodní hovězí střední kalibrovaný 50/55. Jsou ideální pro domácí uzené, vařené, spařené a sušené produkty.
Hovězí střední střívka se nejčastěji používají na klobásu Lisieckou,...
Přírodní hovězí střední střívka 45/50. Jsou ideální pro domácí uzené, vařené, spařené a sušené produkty.
Hovězí střední střívka se nejčastěji používají na klobásu Lisieckou,...
Přírodní hovězí girlanda 43/46 střeva jsou ideální pro domácí uzené, vařené, opařené a sušené produkty.Hovězí střívka Wiankowe se nejčastěji používají na klobásu Lisiecka,...
Sušená vepřová střeva se používají především jako přírodní střívka k uzení a zrání masa, jako je klobása nebo šunka.
Vepřová střeva jsou přirozeným obalem masa a umožňují jeho...
Výhody použití produktu na proužku:✔ zjednodušený postup aplikace trychtýře
✔ 100% využití přírodního střeva
✔ úspora času v procesu výroby masa
Přírodní vepřová střeva v...
Přírodní vepřová střeva v krátkých částech jsou ideální pro výrobu domácích produktů. Tato střívka jsou určena pro výrobu uzených, vařených, spařených a zrajících uzenin.
Přírodní vepřová střeva v krátkých částech jsou ideální pro výrobu domácích produktů. Tato střívka jsou určena pro uzené, vařené, spařené a zrající uzeniny.
Ovčí střeva se vyznačují vysokou elasticitou, díky které se uzeniny snadno tvoří. Jejich vysoká pevnost znamená, že nepraskají při tepelném zpracování (uzení, vaření v páře),...
Ovčí střeva se vyznačují vysokou elasticitou, díky které se uzeniny snadno tvoří. Jejich vysoká pevnost znamená, že nepraskají při tepelném zpracování (uzení, vaření v páře),...