Štěpky z naší nabídky neobsahují spóry plísní a hub ani další mikroorganismy nacházející se ve zpracovávané dřevní hmotě. Snažíme se, aby naše dřevěné štěpky splňovaly ty...
Dřevní štěpka třídy 02 je vhodná i pro udírny BORNIAK
Jabloň dává velmi jemný kouř s jemnou ovocnou chutí, lehce nasládlou. K uzení drůbeže se dají použít jablečné chipsy -...
Štěpky na uzení Buk jsou sušené při 600 °C, zajišťují čistotu a vynikající chuť. Ideální pro uzení vepřového masa, ryb a drůbeže, dodávají masu světlou zlatavou barvu.
Štěpky na uzení Olše jsou sušené při 600 °C, zajišťují čistotu a vysokou kvalitu. Dodávají uzeným výrobkům tmavě žlutou až hnědou barvu a jsou ideální pro uzení masa a ryb.
Štěpky pro uzení z buku a olše - jsou ideální pro uzení a grilování. Kouř z hořících štěpek proniká hluboko do pokrmu, dodává mu vhodnou vůni a zlatohnědou barvu.
Štěpky na uzení Olše zaručují čistotu a vynikající chuť díky sušení při 600 °C. Dodávají uzeným výrobkům tmavě žlutou až hnědou barvu a jsou ideální pro uzení masa a ryb.
Štěpky pro uzení z buku a olše z naší nabídky jsou skvělou volbou pro uzení a grilování. Kouř z hořících štěpek proniká do hloubky pokrmu, dodává mu správnou chuť a zlatohnědou...
Štěpky na uzení z olše a buku jsou ideální pro grilování i uzení masa, dodávají jedinečné aroma a zlatohnědou barvu. Přírodní dřevo bez chemických přísad, schválené hygienickými...
Štěpky pro uzení z naší nabídky jsou bez spor, plísní a jiných mikroorganismů obsažených v dřevěném materiálu. Věnujeme veškerou péči tomu, aby naše dřevěné štěpky pro uzení...